Van egy haverom, 24 éves, most született neki egy szép fia, a gyönyörű menyasszonyától akit karácsonykor jegyzett el.
Nos, az én haverom, mind ezek ellenére flörtöl, egy 20 éves nővel aki közelébe nem jöhet az ő feleségének. Úgy hiszem szerelmes belé... jó csak interneten tartsák a kapcsolatot mert messze laknak egymástól. De csak én nem tudom őt megérteni? Mit vár ettől a 20éves lánytól? Egyáltalán hogy is kedvelheti?? Szeretheti??? Hiszen már ott a családja.. Ő minek foglalkozik ilyenekkel? Nem elég boldog még most se? Ott a szép fia, a felesége.. De másnak írja hogy szeretlek. :S Egyszerűen nem tudom ezt felfogni mit szerethet abban a másikban! Menyasszonyától is megkapja a kedves szavakat, a szeretetet a szerelmet. Akkor? Miért jó ez neki? Én vagyok csak maradi?
Nem tudom, mióta vannak együtt a menyasszonyával, de nem kizárt, hogy 24 évesen még nem teljesen élte ki férfias hódítási vágyát, közben pedig már apuka lett, amire talán még nem volt felkészülve, sokkoló hatással volt rá, így olyan kapcsolatot keres, ahol hódítania kell. Lehet csak magának akar bizonyítani, vagy esetleg új szexuális kapcsolatot keres. Vagy már nem olyan boldog a menyasszonyával, Karácsonykor meg már gondolom útban volt az utód, így más formában keres "szerelmet". Bár te ismered a barátodat, én nem igazán.
2013. jan. 24. 22:25
2/3 A kérdező kommentje:
Hát 3 éve vannak együtt. A baba már meg volt az eljegyzés előtt. Szerintem minden rendben van köztük.... Meg mondja hogy szereti a családját. De akkor mégis miért?:/ Csak jó neki hogy van egy csaj aki nagyon rajong érte ő meg kihasználja? De miért írja neki hogy szerelmem, meg szeretlek?:/ Ezzel nem szoktak csak úgy dobálózni...
2013. jan. 24. 22:38
3/3 anonim válasza:
Ezeket lehet tőle kellene megkérdezned... Bár a leírtak alapján nem logikus dolog, amit csinál. Szóval vagy te nem látod teljesen a helyzetet vagy a haverodnak van valami egyedi motivációja arra, hogy függésben tartson egy harmadik személyt. Tehát valami hiba van a rendszerben. De arra sajnos már nem tudok választ adni, hogy mi lehet az.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!