Mit csináljak ha nem tudok aludni?
Figyelt kérdés
2009. szept. 1. 01:05
1/5 anonim válasza:
szia én is így vagyok ezzel, nagyon keveset alszom, nálam felborult a rend, éjjel fenn, nappal alvás :S nagyon rosz, főleg így h suli, muszáj megszoknom vhogy, akármit csinálok, ha nem vok álmos nemtok aludni :S
2/5 anonim válasza:
elég para. vagyunk így egy páran. :)
3/5 anonim válasza:
Este sportoljál valamit+Lefekvés előtt langyos tej.
4/5 anonim válasza:
elsőnek üzenném, velem is tök ugyanez van, mire hazaérek suliból egyből elalszom szinte. Tanácsolták hogy maradjak fent valahogy 7ig, aztán aludjak el, és akkor visszaállok, de mondani könnyebb :S
5/5 anonim válasza:
1.nek írom hogy én is :D így vagyok vele...este annak örülök ha alszom 1-2órát és nap közben meg álmos vagyok, és estére meg nagyon felpörgök!! :S néha nappal is felvagyok pörögve, és ha este pörgök fel akkor totál kiakadok...-.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!