Miért tiltott ki a Facebook?
Figyelt kérdés
"You've Been Temporarily Blocked
You've been blocked from using this feature because you may have violated Facebook's Terms. Please review the Community Standards to learn what's acceptable to share on Facebook.
If you need help, please contact us."
Ezt írja ki, ha lájkolni, hozzászólni akarok valamihez. Még ismerőst se tudok jelölni. nem írtam/tettem ki semmi olyat ami megszegné a szabályzatot, és már lassan 20 napja nem tudok csinálni semmit. Mit lehet ilyenkor csinálni vele? És meddig lesz így?
2013. jan. 24. 17:21
1/7 anonim válasza:
Pedig valami szabályzatot megszegtél, azt írják.
2/7 A kérdező kommentje:
Azt értem én is, de tényleg semmit sem szegtem meg. :D és épp ezért nem értem, egyik napról a másikra ez lett. :D
2013. jan. 24. 17:25
3/7 A kérdező kommentje:
És meddig tarthat ez a kitiltás? mert azt nem írja sehol.
2013. jan. 24. 17:26
4/7 anonim válasza:
"If you need help, please contact us."
Kérdezd meg.
5/7 anonim válasza:
Böngészd át a facebook szabályzatot.
6/7 A kérdező kommentje:
Már megtettem, a válasz e-mail annyi volt, hogy köszönjük üzenetét.
2013. jan. 24. 17:30
7/7 anonim válasza:
Egy ismerősöm is hasonló cipőben járt, mint te :)
1 hónapig lett kitiltva, mert több, mint 3ezer embert jelölt be :)
Ez lett a következménye
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!