1 év alatt középfokú német nyelvvizsga?
Én az angolt próbálom így. Kevesebb,mint egy év alatt próbálok összeszedni belőle egy középfokú nyelvvizsgát.
Rengeteg angol filmet/sorozatot nézek, mindenkivel próbálok angolul kommunikálni, mindent lefordítok... Az írásbeli részével nincs gondom, a beszédtől félek.
Szerintem Neked sem reménytelen, csak a német kissé nehezebb. Azzal én többet szenvedtem :) Hajrá!
Lehetséges ! :D én 6.5 hónap alatt kezdtem a németet, és már megvan a középfokú nyelvvizsgám.
Van egy ilyen tanagyag szerűség is és azt rendeld meg ! ( ha érdekel a címe írj privátot.)
2 részre van osztva, egy rész 6 lecke. És van hozzá 2 cd.
Én ezzel tanultam meg, de nekem azért tartott 6.5 hónapig mert naponta csak egy órám volt a tanulásra.
De hogyha intenzívebben tanulod (naponta 3-4 óra ) Akkor szerintem sikerülni fog negyed/fél év alatt is ! Sok sikert !
( Így tettem le az angol,francia,spanyol,német középfokú nyelvvizsgát is )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!