Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért lesz mindig foltos a...

Miért lesz mindig foltos a szemüvegem?

Figyelt kérdés
Annyira idegesítő már... mindkét lencse a belső felső sarokban befoltosodik. Gondoltam, hogy ahogy hozzáér a szemöldököm... de nem dzsungel meg semmi. Másnak is van ilyen problémája? Az ismerőseim közül senkinek sincs ilyen baja, engem viszont idegesít, hogy megtörlöm és fél óra múlva megint foltos lesz. Olyan mintha rátapadna egy nagy adag zsírréteg vagy nem tudom. Mit tehetnék??? Nyírjam le a szemöldököm és tetováltassam ki vagy mi a megoldás erre?
2009. aug. 31. 22:00
 1/2 A kérdező kommentje:
lehet az a baj, hogy mindig teljesen feltolom az orromon. Ha lentebb van akkor zavar, hogy látom a keretet. De basszus, hozzá sem ér a szemöldököm... kiborulok tőle, mert utálom ha egy pici folt is van rajta
2009. aug. 31. 22:03
 2/2 anonim ***** válasza:

Ott valamitől zsíros lett, hiába törlöd sima ronggyal, csak egy darabig lesz jó, és vissza mattul. Nekem is volt már ilyen.

A megoldás:

Ablaktisztító. Azzal biztos lejön.

2009. aug. 31. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!