Mit csináltál 10percel ezelött? És tegnap ilyenkor?
Figyelt kérdés
normális válaszokat légyszi :\'D2009. aug. 31. 21:04
11/24 anonim válasza:
10 percel ezelött a telcsimre töltöttem a zenéket.Tegnap ilyenkor?Vacsoráztunk és a Harry Potter-t néztük :) 14/L
12/24 anonim válasza:
10 perccel ezelőtt olvastam h trágár szavakat használok és a moderátorok ezentúl ellenőrizni fognak xD tegnap ilyenkor meg szakítottam a barátnőmmel ='( akit eszméletlenül imádok... vagyik inkább ő szakított velem
F/14
13/24 anonim válasza:
10 perce fürdötem :) tegnap ilyenkor barátommal tvt néztünk:) és nagyon szerelmes vagyok !!!!!
14/24 anonim válasza:
10 perccel ezelőtt Szökést néztem.
Tegnap pedig kb. ilyenkor feküdtünk le aludni a barátommal.:)
15/24 anonim válasza:
10 perccel ezelőtt állványokat nézegettem neten, tegnap ilyenkor pedig teregettem:)
16/24 anonim válasza:
10 perce a Gyakorin vagyok.
Tegnap ilyenkor az évzárón voltam és hallgattam az igazgató értelmetlen hasonlatait a tűző napsütésben fekete hosszú nadrágban.
17/24 anonim válasza:
kedves utolsó, nem inkább évnyitón?:D
18/24 anonim válasza:
Jé...évzárót írtam...:) Látjátok, már is azon jár az eszem :) Amúgy tényleg évnyitón voltam :)
19/24 anonim válasza:
10 perce odetettem a holnapi levest fozni.
A tegnap ilyenkor a parommal, esti setaztunk.
32/N
20/24 anonim válasza:
10percel ezelött kint voltam az udvaron.
tegnap ilyenkor pedig aludtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!