Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Túl nagy rajtam a nyomás'!...

Túl nagy rajtam a nyomás'! Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Két iskolát járok (én vállaltam és ez még nem is probléma), az egyik esti az érettségi miatt a másik pedig a szak iskola, ahol szakmát szerzek. Nos az estin vizsgák vannak 2 hétig tartanak és negyed évente vannak. Eközben végezni fogok a szakmunkásba..ballagás, vizsgák stb. Mindez mellett bíróságra kell járnom, ami nekem a legnagyobb idegesség, mert nem csináltam semmit csak rosszkor voltam rossz helyen és tanú vagyok, de a vádlott egy vad ember ez nekem meg nem hiányzik. A b*zi levelek meg jönnek, hogy ilyenkor lesz a tárgyalás meg stb...meddig tart még :/ a következő, hogy szerencsére már nem sokáig, de fogászatra is járok, ott is kikészítenek a butaságokkal, mert nem értik meg, azt hogy nem érek rá, meg olyan durvák meg szemétládák. Nem miattam. Arról nem is beszélek, hogy a családi légkör...nos olyat nem ismerek. Jó valamilyen szinten igen, de nem egy normál családból származom... csonka család, apa nélkül nehéz felnőni. Tele van anyám kölcsönökkel testvérem kezd felnőni a csikó' korból, ezek meg vonják magukkal az ő esetében a beképzeltséget meg a neveletlenséget és a tiszteletlenséget. De neki sem könnyű, hisz a testvérem és előbb említettem, hogy a család szét van hullva...már anyám idejében is szét volt. Eleget láttam ebből és, ezt a hagyományt' nem szeretném folytatni, ezért járok két sulit is. Terveim vannak és kész. Anyámat elküldték a munka helyéről, amikor sok embert elküldtek dolog történt, szóval ő is köztük kötött ki, jelenleg az sincs neki munkája itt meg semmi munka lehetőség nincs. Ebből kifolyólag nagyon rossz az itthoni családi kapcsolat, meg általában is.. Ja és még osztálytársamék is ba*tatnak, egyszerűen azaz ok nélküli utálat vagy nem tudom, hogy mondjam...nem csinálok semmit, de folyton én vagyok a célpont... fuu esküszöm nem normálisak. Megszeretnék komolyodni, de mellettük ez sem megy... ja és nem azért mert befolyásolható vagyok. Néző pont kérdése, hogy ők normálisak, mert valamilyen szinten azok. TEHÁT: Eljön az idő mikor ezeken túl leszek, de ez még nem azaz állapot, úgyhogy hogy tudnák figyelni az anyagra, hogy ne pánikolva tanuljak? Úgy semmit nem tudok megjegyezni.

2013. jan. 23. 21:53
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!