Hogyan szerezzem vissza?
Figyelt kérdés
Barátommal(barát,barát) nagyon összevesztünk. Sajnos az én hibámból adódoan... Most azt mondta nekem hogy szálljak le róla hagyjam most már békén, mert elege van belőlem. Én már számtalanszor bocsánatot kértem, és kis "könyörgés" után visszavonta amit mondott. De már még sem olyan minden mint volt. Úgy érzem kerül engem. Nem ír, nem kíváncsi rám.. Mégis mit tegyek? Nem akarom végleg elveszíteni! Megbántam már nagyon amit tettem.2013. jan. 23. 13:08
1/2 anonim válasza:
Lehet már nem lesz olyan mint régen, de az is lehet, h idővel elfelejti majd a dolgot. Te annyit tudsz tenni, h egy kis teret engedsz neki, nem lógsz folyton a nyakán és nem próbálod ráerőltetni magad, amíg még ideges rád a dolog miatt.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm.:) Így is teszek.:)
2013. jan. 24. 19:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!