Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A Legjobb barátnőm ezek...

A Legjobb barátnőm ezek szerint nem is szeret? Több választ is várok. (lent)

Figyelt kérdés

Elköltöztem 80 km-re onnan ahol eddig laktam.. a barátnőmmel még mindig tartjuk a kapcsolatot mikrofonon de vannak olyan napok mikor csak ül és nézni a tévét és amikor beszélek hozzá nem válaszol aztán a huszadik "hallasz?" után írok neki.. arra reagál egy olyan 2 perc múlva és amikor mondom elmondom neki hogy mi a bajom akkor felháborodik hogy ő nem is szar le meg hogy válaszolt, meg figyel rám. Én meg lelki társként, legjobb barátnőként és védelmezőként védem, felelek érte, figyelek rá és meg osztok vele mindent amiért ő nagyon hálás de nem mutatja ki az érzéseit, vagy csak nehezen. (ezt mondja)Engem enged legközelebb magához de mégis úgy érzem hogy kitaszít és nem is szeret igazán. Mindig megkérdezem hogy idegesítem-e meg ilyenek, azt mondja nem és mindig behülyülünk ilyenkor de mindig csak olyanokkal jön hogy jaj de szereti xy-t (xy = a fiú aki neki tetszik) és én még egyszer sem hallottam hogy magától mondaná hogy: Szeretlek. Amikor meg mondom neki hogy sokat jelent nekem akkor mosolyog és erre mondja hogy ő meg nagyon szereti az xy-t.

Miért lehet ez? Mit gondoltok?

2013. jan. 22. 19:46
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Hát szerintem csak kihasznál...Lelki szemetesnek használ hozzászokott hogy hozzád mindig fordulhat...hagyd a f...ba keress valodi barátokat a közeledbe
2013. jan. 22. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!