Mit csinálhatnák? Utállom magam! A többi lent
Figyelt kérdés
13éves 7.es vagyok csak 148 cm és nincs mellem de semmi... és az osztályba mindenki 160 centi fölött van és nagy mellük van .én ugy érzem magam mint sok 'felnőtt' közt egy 'ovodás'. és még erre rá a fiuk is állandoan ezzel piszkálnak ...de mégis nincs valami modszer? a torna nem segít push-up ot meg nem veszek fel ,és ez nem családi öröklödés mert anyukám is 178cm a nővérem meg 188cm és az én koromba mindenki fejlödöttebb volt . akkor mégis mért lehet ez?? valami modszer hogy nagyobb legyek és mellem is? lécci csak normális kommenteket . van valaki aki még ilyen, vagy csak én vagyok??2013. jan. 22. 14:43
1/5 anonim válasza:
Kicsit később kamaszodsz mint mások, pár év és te is akkora leszel mint a többiek. Addig meg kitartás:)
Ja és az óvodások szoktak csúfolódni, ha ezt nézzük akkor te vagy a felnőtt az óvodások közt:)
2/5 anonim válasza:
Ha azt hiszed, hogy egy lány attól lesz jobb és értékesebb, hogy magas, vékony és nagy mellű, akkor óriásit tévedsz!!!
3/5 anonim válasza:
13 évesen nem tudom mit aggódsz.
Ismerek olyan lányt aki laposan jött közép iskolába de 2 éve alatt olya csöcsöket növesztett hogy csak na.
A meg a rokonaid magasok akkor előbb-utóbb te is az leszel.
4/5 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :)
2013. jan. 22. 20:47
5/5 anonim válasza:
Tudod én mint férfi úgy vagyok a nők ideális magassága 160, de inkább 150 cm körül mozog. Imádom az alacsonyabb nőket, ha ez megvan, a kis mell sem nagy baj. (amúgy még nőhetsz) Még valami én mint nagy mell rajongó mondom, nem zavar ha nőnek nincs nagy melle, nem egy álmom volt hogy megtaláltam az igaz szerelmem, erre alig volt melle. De mégsem zavart, max, hogy csak álom volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!