Melyik volt a legszebb almod amit valaha is almodtal?
hmm... azt hiszem az amit úgy kb 6-10 évesen álmodtam vagy nem is tudom... de nagyon szeretem a vizet szeretek fürödni és azt álmodtam hogy a fürdőszoba teli töltődött vízzel (a kád jóvoltából) én meg csak úsztam meg úsztam:) úsztam a boldogságban xD azóta csak pókokról álmodok meg egyéb marhaságokról:S (pl.: tériszonyom van és azt álmodom hogy valamiért elkezd a fotel lebegni én benne vagyok a fotelba és paszírozna a plafonhoz...) ez van:S
12 lány
rég nem látott testvéremmel voltam együtt, beszéltünk meg minden
olyan jó volt :)
Én az első válaszoló vagyok ma álmodtam ezt a remekművet:)
Patrick Jane oszt azt mondja a mozis csaj hogy természetfilm cica szaporodásáról oszt utána amikor vége a cuccnak átvált a csigacsapatra olyan helyen néz ahol én nem voltam fura volt utána Patrick megfogja a kezét ekkor betörik a képernyő valamit mond mondd Patrick utána kupac kék-fehér ilyen ragasztótubus áll belé. Utána nem tudom mi volt de valami izé volt hogy a csaj aki ott tördelte a képernyőt meg kilőtte a ragasztótubust az hogy beszélt Helgával meg stb… stb… ahhoz képest hogy a CsCs szerkesztője nem is Helga pláne nem lány ahhoz képest laza… fura álom volt de jó volt:D
A plátói szerelmemmel elveszítettem a szüzességemet :)
fantasztikus álom volt
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!