Van különleges képességed?
utolsó válaszadó!
én megértelek, priviben beszélünk?:)
helló
igazából én is valami pont ugyanilyet érzek, amit te felvezettél...
esetleg erről a dologról tudnál valamiféle bővebb információt adni?!
én is úgy érzem, hogy különleges vagyok, leírni nem tudom e dolog mivoltját, de érzem! én is a nyugalmat, békét és igazságot szeretném, és nem tudom miért de hatalmas bennem az igazságérzet és "hőstudat".
háát...jó a kérdés...ha belegondolok...talán az hogy nagyon kreatív vagyok, még a legjelentéktelenebb szemétből is tudok valami frappáns kis dolgot csinálni..mondjuk ez annyira nem különleges
a másik hogy valamennyire tudok freestyle rappelni
13/L
2009-08-31 16:46 es hsz. és ma 17:53 hsz.!
2009-10-29 11:55 hsz. vagyok.
Remélem még belestek!
Amióta benéztem erre a kérdésre, kiéleződött egy kissé a tudásom, és felismertem valamit, valami olyat, ami segíthet megmagyarázni az "érzéseiteket". Most már teljesen megértem miről is beszéltek, és én miről írtam akkor. Minden világossá és tisztává vált bennem, tudom a válaszokat mindenre. Ha van bennetek az igazság felé kíváncsiság, akkor szóljatok.
ui.: Nem ti vagytok "többek", mindenki ugyanannyi, inkább közelebb vagytok "valamihez". :)
üdv
25/F
- egyszer megálmodtam a jövőm (és bejött - bárcsak egyszer a lottószámokat álmodnám meg! xD)
- nem tom hogy telepátia vagy csak véletlen, de nagyon sokszor egyszerre mondom a dolgokat ismerőseimmel, + beugrik vki gondolatomban és pont akkor hív fel xD
- kiskoromban (4-6 éves lehettem) ugyanazt álmodtam mint a nagynéném - a halott nagyanyámról + egy-két szellemes dolog ...
- jah és 4,9 a tanulmányi átlagom x'DDD
hirtelen ennyi jutott eszembe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!