Lejárt az álláskeresési járadékom, de munkát nem találtam, most mit tegyek?
Köszi a választ. Átrágtam magamat a allasom.blog.hu-n. Valóban sok hasznos tanács található az oldalon, csak sajos minden ami buktató lehet egy állás keresésnél az úgy gondolom nálam nem áll fenn. 10 éves kereskedelmi tapasztalattal a hátam mögött keresek idestova 4 hónapja egy nyomorult bolti eladói állást(egy vezérigazgatói vagy körzeti orvosi állást sem pályáztam meg), az önéletrajzomat és a motivációs levelemet munkaügyis szakemberrel készitettük el, és az állás interjúkon meg azért nem csúszhatok el mert be sem hívnak interjuztatni. Az egészben ez a legkétségbe ejtőbb. Az idén még egyszer sem szólalt meg a telefonom, és egy email-t sem kaptam pedig már 23.-a van.
Kezdem úgy érezni, hogy mindegy lenne ha be sem kapcsolnám a számítógépet, csak heverésznék egész nap az ágyban és várnám a sült galambot:) Mégegyszer köszi a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!