Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Lejárt az álláskeresési...

Lejárt az álláskeresési járadékom, de munkát nem találtam, most mit tegyek?

Figyelt kérdés
Ötleteket/tanácsokat várok fennálló nem kis problémámra.33 éves vagyok, érettségivel rendelkezek. Tavaj oktoberben elveszitettem a munkámat. Természetesen rögtön jelentkeztem a munkanélküli központba, ahonnan 3 hónapig álláskeresési járadékot kaptam. Igen ám csakhogy letelt a 3 hónap, munkát pedig nem találtam. Átlag napi 15-20 helyre adtam be az önéletrajzomat, elsősorban bolti eladói állásokra jelentkeztem. Ez alatt az idő alatt összesen egy próbanapra és egy elbeszélgetésre hívtak be, persze nem csak engem, hanem rajtam kivűl még vagy 20 másik embert. Eséje sem volt, hogy engem válasszanak. Azzal kapcsolatban várnám a javaslatokat, hogy most hogyan tovább? Hogy a rezsim nem lesz fizetve egy dolog, de már négy napja nem ettem. Szociális segéjt valószinű, hogy kapnék, de sajnos 27. 000 forinttal nem vagyok kisegitve, mikor csak a havi rezsim 45000 forint, és ami számomra mélységesen felháboritó és megalázó, hogy ezért a könyöradományért köteleznek arra, hogy részt vegyek egy beilleszkedést segitő programba. Nem gondolnám, hogy beilleszkedési problémákkal küzdenék.

2013. jan. 20. 19:48
 1/1 A kérdező kommentje:

Köszi a választ. Átrágtam magamat a allasom.blog.hu-n. Valóban sok hasznos tanács található az oldalon, csak sajos minden ami buktató lehet egy állás keresésnél az úgy gondolom nálam nem áll fenn. 10 éves kereskedelmi tapasztalattal a hátam mögött keresek idestova 4 hónapja egy nyomorult bolti eladói állást(egy vezérigazgatói vagy körzeti orvosi állást sem pályáztam meg), az önéletrajzomat és a motivációs levelemet munkaügyis szakemberrel készitettük el, és az állás interjúkon meg azért nem csúszhatok el mert be sem hívnak interjuztatni. Az egészben ez a legkétségbe ejtőbb. Az idén még egyszer sem szólalt meg a telefonom, és egy email-t sem kaptam pedig már 23.-a van.

Kezdem úgy érezni, hogy mindegy lenne ha be sem kapcsolnám a számítógépet, csak heverésznék egész nap az ágyban és várnám a sült galambot:) Mégegyszer köszi a választ.

2013. jan. 23. 00:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!