Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Letiltottam,...

Mit tegyek? Letiltottam, aztán feloldottam, most meg nem tudom letiltani csak 2 nap múlva

Figyelt kérdés

bejelölt egy fiú,akit nem ismerek, de volt néhány közös ismerős így visszajelöltem. ahogy visszajelöltem egyből rám is írt hogy szia.[erre letiltottam csetről] és utána még üzenetben közölte velem hogy beindult rám stb. letiltottam.

most feloldottam,hogy kiosszam,mert a barátnőmnek is ugyanezeket írta, és nem írt vissza,és bejelölt MEGINT, és most nem tudom letiltani majd csak két nap múlva:( lesz addig vajon valami?

nem lehet hamarabb tiltani vagy ilyesmi?

2013. jan. 20. 19:22
 1/3 A kérdező kommentje:
ugye nem fog csinálni semmit?
2013. jan. 20. 19:29
 2/3 anonim ***** válasza:
És ezt most mi honnan tudjuk, hogy fog e csinálni valamit e vagy nem?xD
2013. jan. 20. 22:06
 3/3 anonim ***** válasza:
Csak a 2 nap letelte után tudod letiltani. Azért nem engedi a Facebook, hogy folyton-folyvást letiltsad meg felengedd utána a letiltást, mert azon kívül, hogy ezáltal "szórakozol" az illetővel, a rendszert is eléggé leterheled a folyamatos változtatgatásoddal.
2013. jan. 21. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!