Mit tegyek, minden tönkre ment?
Figyelt kérdés
11 éves vagyok, és éppen 5.évnyitója előtt megbeszéltük a legjobb barátnőmmel , hogy mindig egymás mellett maradunk.Amikor elérkezett a nap, én előbb értem oda mint ő,és egy másik barátnőmnek az anya gyakorlatilag rám parancsolt, hogy üljek a másik barátnőmhöz, akit mellesleg utál az a lány akivel megbeszéltük.Amikor ő is megérkezett megharagudott emiatt, de azért még barátok maradtunk, aminek a másik barátnőm aki mellé leültem nem örült, és állandóan a szemét forgatta.Ezt észre vette a legjobb barátnőm,és azt mondta, hogy neki ez így nem megy tovább és inkább fejezzük be ezt a barátságot.Így nem voltunk barátok, ami nagyon rossz volt, és így a másikkal voltam, aki gyakorlatilag megtiltotta,hogy a legjobb barátnőmmel szóba álljak, én meg nem néztem szembe vele, pedig mindig kiakartam békülni,ráadásul neki van még egy barátnője, aki megállít az utcán, és a képembe röhög.Most beteg vagyok, tüszős mandulagyulladásom van, és csak hallom a hírt az egyik osztálytársamtól, hogy legjobb barátnőm elmegy hétfőtől másik iskolába.Na én most is sírok, úgy ahogy még életemben nem sírtam, verem a falba a fejem, hogy egy hülye lány a barátságunkat tönkretette, és a legjobb barátnőmet, az életben nem fogom többet látni. Nem mondom azt, hogy én nem vagyok hibás.De most teljesen kiborultam, hogy miért?Most mit tegyek?2013. jan. 20. 17:10
1/6 anonim válasza:
Szörnyű.
Talán jobban jártál, ez már ovodás szint.
2/6 A kérdező kommentje:
KÖszi,remélem.:(
2013. jan. 20. 17:19
4/6 A kérdező kommentje:
Oké ez kedves, nem tudom, hogy milyen voltál 11 évesen...
2013. jan. 20. 17:46
5/6 anonim válasza:
Beszélj a barátnőddel, az igazival! :) Attól, hogy másik iskolába megy még maradhattok barátok. Békülj ki vele.
off: Lehetnél komolyabb. Előttem lévő hozzászólónak igaza van! Ideje felnőni!
6/6 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy azt mondják túlságosan is komoly vagyok.Ez nem az igazi énem, csak ha kivagyok akkor...
Na mindegy , lehet, hogy félre értettük egymást, de akkor nézzék meg a gyerekeket, a legtöbb osztálytársam azért csúfol, mert szőrös vagyok lányként, azt hiszik, hogy milyen nagyok, engem kiközösítenek, mert a klasszikus zenét szeretem, na szerintem ez a komolytalanság.
2013. jan. 20. 18:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!