Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A Pou egy játék? Mesélnétek...

A Pou egy játék? Mesélnétek erről?

Figyelt kérdés
Telefonra töltik le,etetik meg ilyenek.Milyen ez? Gépen is lehet játszani? Ha nem játszanak vele meghal?

2013. jan. 19. 23:11
 1/10 anonim ***** válasza:
Egy hülye kis paca az egész, aminek van 2 szeme. Lehet etetni, altatni, játszani vele, és kb. ennyi. Vehetsz neki ruhákat, szemüveget, cipőt, változtathatod a színét, stb. Igen, azt hiszem ha több napig magára hagyják, akkor elpusztul. Elég értelmetlen egy valami amúgy, én szerintem sosem fogom megérteni, mi a jó benne. Gépre nincs, csak telefonra.
2013. jan. 19. 23:17
 2/10 A kérdező kommentje:
Jesszusom! És van aki ezzel játszik? :-O
2013. jan. 19. 23:20
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Újra feltalálták a tamagochit? :D
2013. jan. 19. 23:21
 4/10 anonim ***** válasza:
Mondjuk annyiba jók ezek a játékok hogy fejlesztik a gyerek felelősségtudatát,tehát pl mielőtt kapna egy élő háziállatot,már megtanulja hogy törődnie kell a kedvencével.
2013. jan. 19. 23:25
 5/10 anonim válasza:
igen tamagotchihoz hasonló... am nagyon jó játék én már 63 as szintű vagyok és még mindig nem unom ezt a játékot...!!!
2013. jan. 20. 18:30
 6/10 anonim válasza:
küldtök 1 linket ? lécci
2013. jan. 21. 15:34
 7/10 anonim válasza:
Az a baj,hogy csak androidra lehet.ez tök kib@szás. itt a link a 6-osnak. [link]
2013. jan. 21. 17:00
 8/10 anonim ***** válasza:
Ilyen kis szarcsimbókot kell nevelni, etetni,kialmolni,játcani vele stb stb kb egy nagy 0 .
2013. márc. 21. 18:26
 9/10 Imperator2001 ***** válasza:

Leírás

Megvan benned mindaz, ami egy saját űrlény neveléséhez kell?! Etesd, fürdesd, és figyeld ahogy felnő miközben szinteket fejlődsz és kihozol háttereket és ruhákat, hogy kielégíthesd egyedülálló ízlésedet. TE hogyan fogod személyre szabni a POU-dat?

* Etesd, vigyázz Pou-ra, és nézd amint felnő!

* Játssz Játékokat a Játszó Szobában, és gyűjts érméket!

* Kísérletezz Italokkal a Laborban!

* Változtasd Pou megjelenését!

* Próbálj ki új ruhákat, sapkákat és szemüvegeket!

* Szabd át minden szoba Hátterét!

* Hozz ki Díjakat és Különleges cuccokat!

* Látogasson el, és játssz a barátaiddal!

Mindig meghallgatjuk a javaslataitokat, hogy hogyan fejlesszük Pou-t és csináljuk újításokat! Ha bármi kérdésed van a játékkal kapcsolatban, küldj nekünk egy e-mailt, és mi segíteni fogunk neked! (a kommentekre nem tudunk válaszolni)

[link] :)

Külön köszönet Polonkai Dórának a magyar fordításért!

2013. máj. 31. 19:05
 10/10 anonim ***** válasza:

Az 1.válaszoló direkt úgy irta le hogy elvesszenek a rajongók

Édeskedves kérdező,szerintem a google simán beadná,de remgeteg ilyen kérdés van,de látva milyen lusta vagy leirom

Lehet vele gépen játszani,de azt nem mondom meg higy hiszen téged nem is érdekel

2019. jan. 15. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!