Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mitől lesz valaki koravén /...

Mitől lesz valaki koravén / kiélt?

Figyelt kérdés
2009. aug. 30. 20:39
 1/8 anonim ***** válasza:
96%
kiélt: pl. sok éjszakázás, pia, cigi - egy ismerősöm így járt, igaz, több év ,,munkája" van benne. de most vén, mint a szekérút...
2009. aug. 30. 20:47
 2/8 anonim ***** válasza:
39%

OFF: Furcsa, rám is azt mondják, hogy koravén vagyok, mert a koromhoz képest nagyon éretten gondolkodom és nagyon komoly vagyok. Nem éjszakázom és nem dohányzom:)

15/L

2009. aug. 30. 22:15
 3/8 anonim ***** válasza:

első vagyok

a kiéltre írtam a cigi-pia... dolgot.

a koravén az nem külsőre vonatkozik, hanem arra, amit írtál: komolyabb gondolkodás, mint ami a korosztályodra jellemző, gyakran túl komoly, ezért koravén. de ez jelenti azt, hogy annak is látszol:)

2009. aug. 31. 10:07
 4/8 anonim ***** válasza:
45%
Az emberi élet szakaszokból áll.Ez általában olyan 7 éves periodusokban változik. Ha valaki adott periódusban amiben éppen van úgy viselkedik meg él mint aki a következőbe tartozik,az koravén személyiség. Legjobb példa,azok a kis tini gyerek rüffkék,akik modorosak, affektálósak, megjátszák magukat,olyan stílusban,hanglejtésben beszélnek meg viszonyulnak másokhoz mint egy grófnő,vagy valami elnökasszony, közben meg nagy elllegánciával lóbásszák a kezeik közt a bagót a hatcentis műkörmökkel meg az okádék tulsminekltséggel. Az ilyeneket nem lehet elviselni. Okoskodnak is nem keveset. De vannak a szerényebbek,akik meg a nagy stréber tanulás/olvasásmániás zsenik,akikenk tízszerese az IQ-ja mint a normálnak,és nem tud mit csinálni a többiekkel pont ebből az okból kifolyólag. nem tul szórakoztató jelenségek,mert testileg éretlenek az agyilag hozzájuk valók számára, agyilag viszont unalmasak,és érdektelenek, zavaróak a velük egykorú közösség számára. Nem egy nyerő tulajdonság.
2010. szept. 23. 05:01
 5/8 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó!

Szerintem kicsit a végletekben gondolkozol a koravénségről. Mármint amit az elején írtál, az általában igaz, hogy nem a saját generációjának megfelelően él/gondolkodik.

Viszont a műkörmös cigizős flegma p*csa típusokat én nem tekintem érettnek, hiszen PONT HOGY CSAK MEGJÁTSSZÁK MAGUKAT. Én őket nagyranőtt ovisoknak tartom, főleg, hogy a cigivel akarnak felnőttesebbnek látszani.

Kiélt meg szerintem, aki koránérő szexuálisan vagy szociálisan, és már 16 évesen komoly kapcsolatok sorát járta meg, majd 18 évesen gyereket szül ÉS családot alapít. Feladja a fiatalságának megfelelő életmódot, és megállapodik. De ez csak sablon, biztos másféle kiéltség is van.

OFF:

Én meg egyszerre vagyok koravén és infantilis...illetve nem egyszerre, hanem felváltva..bonyolult a pszichológia. Idősebbekkel/műveltebbekkel/intelligensebbekkel szeretek beszélgetni...velük lehet elmélyülten..nem felszínes tinikkel arról, hogy: buli pia csajok pasik buli pia divat pasik csajok buli pia pia buli.....stb. Nekem ez nem elég. Amúgy is utálok inni, bulizni és a dohányfüstöt is rühellem. Activityzni, beszélgetni, kirándulni, filozofálni, olvasni vagy egy nemcigifüstös nemflegma környezetben táncolni viszont sokkal jobban szeretek. De ettől még szociálisan és nemileg is későnérő voltam, szóval ponthogy nem vagyok kiélt!!:D Csak magasra tettem a mércét érzelmi ill. világnézeti fejlődésben illetve műveltségi célok elérésében. Bocs, ha OFF-oltam, de gondoltam a saját példámmal élek.

19/L

2010. szept. 25. 13:28
 6/8 anonim ***** válasza:

előző vagyok

Ja és pont a lényeget nem írtam! Én pl. attól lettem, hogy anyukámnak olyan betegsége van, ami szerint a vele való együttéléshez nagy tolerancia és lelkierő kell. A gyerekkorom nem mondható stresszmentesnek. Kicsit érettebben kellett nézni a világra, de ez a gyermeklét kiéléséből vett le. Így lettem egyszerre koravén és gyerekes. Valami ilyesmire jutottam, ahogy az okokat kerestem.

2010. szept. 25. 13:33
 7/8 anonim ***** válasza:

Ja és még valami...:D A korosztályom szeret engem, hiszen tudom mi ébreszt bennük szimpátiát, rájuk tudok hangolódni hamar, könnyen barátkozok. Én mégse érzem jól magam velük hosszútávon. Majd akit megkedveltetek magammal, azt el is hanyagolom lassan, mert kibújik a szög a zsákból, ők meg csak bulizni akarnak, és olyan dolgokról beszélgetni, amiről bármilyen egyszerű ember tud.:S (buli, pia, csajok, pasik....:S)

Na most már befogom a "szám".:D

2010. szept. 25. 13:41
 8/8 anonim ***** válasza:
*akivel megkedveltetem magam
2010. szept. 25. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!