Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ha postautalványt kaptam, és...

Ha postautalványt kaptam, és nem vettem fel, valamint elkavartam az értesítést, akkor kihozzák mégegyszer?

Figyelt kérdés
2 hónapja vásároltam utánvéttel, aztán nemrég írt az eladó, hogy nem érkezett meg a pénz. Ma pusztán korrektségből kérdeztem, hogy mi a helyzet, erre írja, hogy a postán neki azt mondták, hogy valószínűleg visszaküldték nekem, de ezt nekem is tudnom kell, aztán feljelentéssel fenyegetőzött, stb. Gyorsan átgondoltam, hogy valóban múlt héten kaptam egy értesítést, de nem vártam pénzt, nem is értettem, ezért idő híján valahova elraktam az értesítést, és ennyiben hagytam. Lehet, hogy az volt, de fogalmam sincs, hogy hova tehettem, meg hogy egyáltalán meddig őrzik meg.

2013. jan. 19. 20:02
 1/1 anonim ***** válasza:
A postán kell ezt rendezni,ha volt ilyen akkor ott nyoma van .
2013. jan. 19. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!