Cortez és Reni ugye együtt maradnak az SzJG-ben (8. )? Mert nem karom, hogy szakítsanak! Legalábbis Arnold miatt ne, őt nem bírom!
Figyelt kérdés
Ha tudtok valami infót, vagy meg tudtok nyugtatni akkor írjátok le, köszi2013. jan. 19. 18:40
1/12 anonim válasza:
Honnan tudnánk infót? Ezt csak Laura és Lin tudja. De szerintem happy end lesz, hisze nem szeretne csalódást okozni a rajongóinak. De valószínűleg legalább 1-szer biztosan szakítani fognak. De sztem nem Arnold miatt. (őt én is utálom) De ez csak az én véleményem.
2/12 A kérdező kommentje:
köszi :)
2013. jan. 19. 18:57
3/12 anonim válasza:
En eloszor szerettem Arnoldot,de utanna egyre ellenszenvesebb lett.Biztos ,hogy happy end lesz a vege,ahogy az elottem iro mondta.Infot meg sajna nem lehet tudni,de majd kiderul minden marciusban.Lehet ,hogy fognak szakitani,de en nem hiszem.
4/12 anonim válasza:
szrintem együtt maradnak....csak próbáljanak meg nem együtt maradni;))
5/12 anonim válasza:
Szerintem együtt maradnak, mert ha szakítanának, és nem jönnének össze újra, egy egész ország lenne mély depresszióban. :D
6/12 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek :)
2013. jan. 20. 19:43
7/12 anonim válasza:
ki az a Lin?? sok helyen halottam de nem vágom..
9/12 Mcgalagony17 válasza:
Szerintem ha szakítanak nem Arnold miatt lesz, mert Reninek Arnold véleménye már nem fontos, és nem hiszem, hogy a 8. részben kibékülnének. Hacsak úgy nem, hogy Cortezt kiviszik a szülei Amerikába, Reni összezuhan, Arnold pedig megvigasztalja:D Tudom, ezzel a véleménnyel egyedül vagyok, de szerintem Arnold illene Renihez, és nem Cortez. Cortezben és Reniben semmi közös nincs. Ha Reni és Cortez szétmennek, az a gyanúm, hogy Viki miatt lesz:P
10/12 A kérdező kommentje:
Azért remélem, hogy nem mennek szét :) köszi :)
2013. febr. 17. 11:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!