Keresek egy kutyahűségről és a gazdája közti kapcsolatról szóló filmet már évek óta? Még gyerekkoromban láttam (kb.15-20 éve) és sajnos nem tudom a címét, de a storyját igen, mert VHS-en többször is megnéztem.
nem sajnos :(
Ezek közt a leírások közt is lehet hogy, egy két dolog kicsit másképp volt, de sztory az ez.
Sajnos nagyon rég láttam :(
Ezt találtam most, ezek közt keresgélek, hátha itt rábukkanok, de egyenlőre még semmi...
Addig is itt van még egy kutyás megható film...
Címe: Hacsi - A leghűségesebb barát
Most találtam, még én se láttam, de sok kommentelő szerint nagyon jó. Nézzétek meg ezt is. De amit én keresek az tényleg mély nyomokat hagyott bennem gyerekkoromból, azt is csak ajánlani tudnám...
Ezt az oldalt én is megtaláltam de sok cím nem volt ismerős sem. Viszont egy szintén megható történet könyv formájában: Enzo, avagy az emberré válás művészete.
Betyár, a hűséges tolvaj (Old Yeller)
színes, magyarul beszélő, amerikai családi film, 84 perc, 1957
A történet a festői Texas-ban, 1860 táján játszódik Egy kamasz fiú, Travis, összekülönbözik egy hosszú lógófülű kóbor kutyával, amit az öccse, Arliss befogad. A tekintélyét féltő Travis mindent elkövet, hogy elkergesse a háztól a nemkívánatos ebet. De betyár bizonyítja hűségét, amikor megvédi a családi farmot és megmenti Travis életét. Ettől fogva, a fiú és a kutya elválaszthatatlan barátok lesznek, de a fiú azon a nyáron még sokat tanul az életről…
Megnézem majd a filmet, már nemsokára meg lesz, de biztos hogy nem ez a film az amit keresek, sajnos. :(
De azért köszönöm az ötletet. :)
Ennyi idő eltelte után adnék még egy esélyt a film nyomozásában.
A fenti film leírását kérem ne vegyék készpénznek emlékeim hiányosak ill. még gyerek voltam.
Amik biztosak:
* Megveszett a kutya és a gazdi lerészegedett állapotában tudta csak lelőni hőn szeretett társát.
* A jószág valóban elszökik egyszer féltékenységből.
Lehetséges:
- Lehet nem is kutya volt hanem farkas??? Talán :S
- A gazdi a jószággal való első találkozásuk előtt mogorva, zárkózott, magának való, elhatárolódó ember volt.
A körülötte élő emberek se nagyon szerették, a kutyát is csak nehezen tudta elfogadni/befogadni, de természetesen majd aztán a film haladtával a kapcsolatuk lesz majd minden boldogsága. Sülve főve együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!