Sajnos buktam 1 évet egyetemen, teljesen le vagyok törve. Egy nagy rakás csődtömegnek érzem magam, most mit tegyek?
Figyelt kérdés
Első éves vagyok egyetemen. Egy tárgyból megbuktam, de úgy, hogy direkt meg sem próbáltam, merthogy mi van, ha nem fog sikerülni? Nem mertem megpróbálni, se zh-ra, se vizsgára nem mentem el, nem akartam elrontani és leégni. Bár tudom, így még jobban elrontottam. Itthon most sajna családi dráma van, szét vagyok esve. Nincs mostanában önbizalmam. Úgy érzem mindent elrontottam..2013. jan. 19. 17:21
1/6 A kérdező kommentje:
A családi dráma nem a bukás miatt van, nekik még nem fogom elmondani. Hanem más miatt már egy ideje van családi dráma. Csak ülök és úgy érzem semmi nem érdekel. :( Voltál már így te is?
2013. jan. 19. 17:23
2/6 anonim válasza:
Próbálj meg olyas valakit keresni, akinek kiöntheted a szíved, és próbálj meg inkább a tanulással foglalkozni! Ha tudsz, költözz el és nem kell annyira az otthoniakkal foglalkozni. Persze hogy olyan a családi dráma, hogy mellettük kell lenni, persze maradj. Vannak blogok, amik feltudják szedni az ember önbizalmát. Itt gyakran köthetsz barátságokat, hasonló gondú emberekkel, és segíthetnek is rajtad akár.
4/6 A kérdező kommentje:
köszi, amúgy el is fogok költözni.
2013. jan. 19. 17:54
5/6 anonim válasza:
Ezt most nem egészen értem. Ha csak 1 tárgyból buktál, akkor attól még simán folytathatod, max azt nem veheted fel, ami arra a tárgyra épül, de minden mást igen. Jövőre pedig újra felveheted ezt a tárgyat, ráhasalsz a tanulására (és legalább megpróbálod letenni ezúttal), és kész.
Ez már nem középiskola, itt ha megbuksz vmiből, nem kell évet ismételned.
6/6 A kérdező kommentje:
de mindenképp bukok. más is van így. anatómia..rá épül csomó tárgy, ráadásul aláírásom sincs. egy év csúszás.
2013. jan. 31. 10:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!