Windows Movie Maker segítség?
Figyelt kérdés
Készítettem egy videót ezzel a programmal, de nem tudom feltölteni a youtube-ra.Nem hosszabb mint 15 perc.Valaki tudna nekem segíteni? Sokat dolgoztam rajta és most kiderül, hogy feleslegesen? :(2013. jan. 19. 11:00
1/6 anonim válasza:
A lényeget nem írod csak, ezért butának tűnő kérdéseket kell feltennem válasz helyett.
Van élő felhasználói fiókod a youtube-hoz?
Töltöttél már fel oda sikeresen bármilyen felvétel?
Töltöttél már fel oda sikeresen ezzel a programmal készült felvétel?
A WMM hibaüzenettel dob ki?
Miben nyilvánul meg pontosan a sikertelenség?
Milyen folyamat melyik szakaszában, s pontosan mi történik.
Ha hibaüzenetet kapsz, annak mi a pontos szövege?
2/6 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem akarok butának tűnni.Nem unatkozásomból tettem fel a kérdést, hanem mert elakadtam.Gondoltam már más is járt így, ezért meg is adtam milyen programot használok....De lehet már sikerül megoldanom.Éppen most alakítja át elfogadható fájllá.
2013. jan. 19. 11:25
3/6 A kérdező kommentje:
Sikerült! ^^
2013. jan. 19. 11:49
4/6 anonim válasza:
Nem rád és a kérdésedre írtam hogy buta, hanem a saját visszakérdezésemre.
Mások okulására nem írnád le mi volt a hiba oka, s mi módon oldódott meg? Hátha más is kerül hasonló helyzetbe?
5/6 A kérdező kommentje:
Ez jön, be hogy, ha nem megfelelő videót tölt fel valaki..Nekem a 2.-ra kellett kattintani, utána az 1.-re és követni az utasítást.Szóval nem valami bonyolult, csak túlságosan is siettem.. :)
2013. jan. 19. 12:59
6/6 A kérdező kommentje:
ez a link ami akkor jön, be, hogy ha nem átalakítva töltené fel valaki: [link]
2013. jan. 19. 13:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!