Sims 2 beragadt sims bug?
Figyelt kérdés
A sims 2 jatekban van egy csalad akikkel rengeteget jatszok es ok elmentek nyaralni az apa az asszonnyal randizott es vacsoraztak a hotel ettermeben amikor en leikszeltem a vacsorazast a ferfi nem tudott felallni.nem tud semmit csinalni ott ul es az van neki kijelolv hogy vacsorazik.barmire kattintok nem mozdul.makd mikor vege a vakacionak haza akarok menni esnem tudnak elmenni mert a pasira varnak.csalassal kivettem a csalad tagok kozul de ugyanugy nem tudnak hazamenni varnak ra.mas szomszed athivta de nem leht hozzakoltoztetni mert ki irja hogy epp mas telken van a pasi nem koltozhet.aztan ha ki akarom koltoztetni megint csak ki orja hogymost nyaral terjen haza.akkor nem lehet megolni se se a vakacion se masik telken mikor megoltem kiirt valami errort a sims es a pasi ugyanugy elt tovabb a simek emlekebn meg meghalt de nem engedte elenteni.mit lehet tenni???2013. jan. 19. 10:48
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!