Mi a baj velem, miért utálnak ki?
szerintem a dolognak fordítottja állt be:
TE vagy a normális és ők a HÜLYÉK!
épp az a bajuk, hogy te normális életet élsz, ők meg minden szarban benne vannak.
Én nem értem mi lehet a probléma, de rájöttem, hogy a legtöbb fiatal (természetesen vannak kivételek, csak én elkerülöm őket :) ) eléggé idióta, és hülye dolgaik vannak. A legtöbb fiatal ilyenkor irigy, nagyon is, és olcsó ürügyeket találnak ki (pl. ha esetleg magas vagy, vagy van valami egyéb hibád, felnagyítják azt, és azzal cikiznek a hátad mögött). Ha esetleg normális életed van, azt irigylik, mert a legtöbb fiatal inkább csak pénzt kap a szülőtől, figyelmet nem, és ezért válik ilyenné, gyakorlatilag nem nevelik őket.
Bocs ha túl sokat írtam, szóval, egy szónak is száz a vége: irigyek, nem kell velük foglalkozni. Egyetemen azért már normálisabbak vannak (itt már olyan emberekkel fogsz találkozni, akiknek érdeklődési köre/gondolkodásmódja hasonló a tiédhez). És sok sikert a továbbiakban. :)
magas vagy, húh de nagy kicikizni való, hülye, még h ha magas vagy, nagy cucc
akkor inkább ha alacsony vagy, mert lássuk be mondjuk ha 15-16-v 17 éves vagy és 155cm az sokkal inkább ciki, mint ha magas vagy
de nem hiszem h ez miatt nem barátkoznának veled
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!