Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi a baj velem, miért utálnak ki?

Mi a baj velem, miért utálnak ki?

Figyelt kérdés
Szóval, az egész gimiben kezdődött. Általános suliba még tök szerettek az emberek,középpontba voltam mindig,és a suli is egész jól ment,osztályelső voltam. Aztán jött a gimi,ott már elég rendesen lerontottam,s a barátok is kezdtek eltávololódni tőlem.Egyre többször hallottam vissza,hogy kibeszélnek az emberek...Nem értem miért lett így...Aztán már nem bírtam tovább,átiratkoztam egy másik iskolába,ott eleinte bírtak,(1-2hétig),aztán ott is kezdtek kiutálni,de nem értem miért.Nem vagyok bunkó,sőőt mindenkinek segítek,akinek tudok.Kérdeztem pár embert,és azt mondták azért,mert "más a stílusunk" Nem értem,hogy értették ezt. Kinézetre is teljesen normális vagyok,nem vagyok rocker,se emo,nőiesen öltözködöm.Idém érettségiztem,és jövőhéten kezdem az egyetemet,tök félek,hogy ott is így fognak viszonyulni hozzám.Ja,és azt is szokták mondani,hogy fura vagyok,ezt sem értem miért.Van barátom már 1éve,és vele is meg a haverjaival(s azok barátnőivel) is teljesen jól el vagyok,meg van pár barátnőm,(persze sulin kivül),és ők sem értik,hogy miért van ez nálam. Köszi a válaszaitokat,bocsi a regényért!!!
2009. aug. 30. 15:29
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
elég rosz érzés lehetett, de mért nem kerestél magadnak egy biztos pontot?nekem mindig csak az kellett egy legjobb barát és utánna már seperc alatt jött a többi is
2009. aug. 30. 15:41
 2/8 A kérdező kommentje:
sulin kivül nem olyan vészes a helyzet,de ha suliba... :/ Állandóan beszólogattak,és már nagyon nem bírtam :(
2009. aug. 30. 15:47
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

szerintem a dolognak fordítottja állt be:

TE vagy a normális és ők a HÜLYÉK!

épp az a bajuk, hogy te normális életet élsz, ők meg minden szarban benne vannak.

2009. aug. 30. 15:52
 4/8 A kérdező kommentje:
Erre már én is gondoltam.de nem hiszem,hogy így van,mert akkor 33ember közül csak én lennék normális??
2009. aug. 30. 15:55
 5/8 anonim ***** válasza:
28%
nem hiszem XD bocs, nem ismerlek, de akkor veled lehet a baj
2009. aug. 30. 16:21
 6/8 A kérdező kommentje:
és mégis mi? sulin kivül meg szeretnek. Szerintem vmi pletyka,v nem tudom :(
2009. aug. 30. 16:37
 7/8 anonim ***** válasza:

Én nem értem mi lehet a probléma, de rájöttem, hogy a legtöbb fiatal (természetesen vannak kivételek, csak én elkerülöm őket :) ) eléggé idióta, és hülye dolgaik vannak. A legtöbb fiatal ilyenkor irigy, nagyon is, és olcsó ürügyeket találnak ki (pl. ha esetleg magas vagy, vagy van valami egyéb hibád, felnagyítják azt, és azzal cikiznek a hátad mögött). Ha esetleg normális életed van, azt irigylik, mert a legtöbb fiatal inkább csak pénzt kap a szülőtől, figyelmet nem, és ezért válik ilyenné, gyakorlatilag nem nevelik őket.

Bocs ha túl sokat írtam, szóval, egy szónak is száz a vége: irigyek, nem kell velük foglalkozni. Egyetemen azért már normálisabbak vannak (itt már olyan emberekkel fogsz találkozni, akiknek érdeklődési köre/gondolkodásmódja hasonló a tiédhez). És sok sikert a továbbiakban. :)

2009. szept. 2. 19:55
 8/8 anonim ***** válasza:

magas vagy, húh de nagy kicikizni való, hülye, még h ha magas vagy, nagy cucc

akkor inkább ha alacsony vagy, mert lássuk be mondjuk ha 15-16-v 17 éves vagy és 155cm az sokkal inkább ciki, mint ha magas vagy

de nem hiszem h ez miatt nem barátkoznának veled

2009. szept. 4. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!