A földrajz vagy a biológia hasznosabb az életben?
Figyelt kérdés
melyiket tudja egy ember jobban használni az átlag életben?2009. aug. 30. 14:04
1/7 anonim válasza:
Egy kertésznek, földművesnek mindkettő hasznos, de egy átlag embernek inkább a biológia.
2/7 anonim válasza:
Mindkettö fontos, itt a lényeg te milyen szakon tanulsz, vagy hol dolgozol, amugy mindkettö lehet érdekes, és hasznos.
3/7 anonim válasza:
Egy átlagember életében a biológiai ismeretek a fontosabbak.
4/7 anonim válasza:
Biológia.Szerintem átlagosan jobban szeretik mint a földrajzot
5/7 anonim válasza:
A biológiai ismeretekre nagyobb szükség van a mindennapi életben. (Pl. előnyösebb, ha azt tudod, hogy hogyan "készül" a gyerek- mert így tudsz ellene védekezni (ha akarsz), mint hogy az égen gomoly felhő van, vagy bárányfelhő).
De az általános műveltséghez földrajzi ismeretekre is szükség van: nem árt, ha a térképen meg tudod mutatni a Csendes- óceánt... :)
7/7 anonim válasza:
Szerintem pedig a földrajz, ha el akarod hagyni a városod határait. az iskolai biológiából én egyelőre nem sokat használtam az életemben. szerintem még barátom sem, pedig ő kertészkedik...a gyerek csinálásról és szülésről sem az órákon hallottam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!