Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Olvasod "A Titok" könyvet?...

Olvasod "A Titok" könyvet? Alkalmazod? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés

[link]

Ismered? Alkalmazod? Tapasztalat? Szerinted működik?

Most kezdtem el olvasni, de eddig sajnos velem semmi nem történt! És veletek??

2009. aug. 30. 13:07
 1/6 A kérdező kommentje:
Bocsi most láttam hogy már 326478632874683x fentvan ez a kérdés o.O mindegy azért remélem válaszoltok!! bocsi!!
2009. aug. 30. 13:09
 2/6 anonim ***** válasza:
91%

Hát igen, egy párszor már fent van... :)

Szerintem igen, működik. Leírtam már néhány válaszba, hogy pl. szereztem 1 mill. Ft-ot "csak úgy", és még sorolhatnám, de a legfrissebb az tegnapi: Megbeszéltük a férjemmel, hogy elmegyek jogsizni, majd kifizetjük valahogy, erre miután átbeszéltük, leültem a gép elé megnézni az e-mailjeimet, és mit látok? Kaptam egy e-mailt, amiben arról értesítenek, hogy nyertem egy elméleti tanfolyamot B. kat. jogosítványhoz. :)

2009. aug. 30. 13:20
 3/6 anonim ***** válasza:
52%

Szerintem ez a mindenre rá lehet fogni, hogy a titok meg bevonzottam meg ilyenek.

De amit én tapasztalok, akármennyire vizualizáltam, éltem bele magam a dolgokba, annál jobban koppantam, mikor mégsem jött be. Szóval ne álltasd magad, mert rosszabbul jársz.

2009. szept. 5. 22:36
 4/6 anonim ***** válasza:
0%
Hát az ilyen pesszimista embereken nem lehet segíteni... Legalább a pesszimizmusodat próbáld nem átragasztani másra, épp elég, ha neked sz.r életed lesz. :)
2009. szept. 5. 23:16
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Én nem olvastam a könyvet csak a filmet láttam. Azóta próbálok hinni benne. Elalvás előtt mindig mondogatom amit szeretnék. Nem tudom, hogy ez a titok műve, bár én ebben bízok, de mióta alkalmazon sikerült találnom 1 fantasztikus srácot, aki szeret, kibékültem a barátnőmmel, és bátrabb lettem. Persze mindez nem épp az egyik napról a másikra történt. Amúgy van egy szomszédom aki nagyon hisz ebben, és önmagát gyógyította meg, vlmi oan betesége volt, hogy az egyik keze időnként bénult le, és most semmi baja. Persze azért nem elég csak hinni, megkell látni a lehetőséget is, mert csak úgy magától nem fog semmi se az ölödbe húllni.

L17

2009. szept. 6. 00:47
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem minden kívánságnak eljön az ideje,csak ki kell várni és persze TENNI érte.....
2010. szept. 22. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!