Valami szövegfelolvasós program?
Figyelt kérdés
2013. jan. 17. 22:31
1/3 2xSü válasza:
Ami jó minőségű az a SpeakBoard. Sajnos ez fizetős szoftver. Illetve tulajdonképpen nem tudom mi a helyzete a proginak, mert a program és a cég honlapja már nem üzemel, nem tudom a cég egyáltalán létezik-e még. Mivel a gyakorikerdesek.hu kényes a szerzői jogot sértő tartalomra, ezért nem írhatok közvetlen elérhetőséget, de némi keresés után fel lehet lelni a programot.
2/3 A kérdező kommentje:
akkor küld el a címét e-mail-ben:kelemenjozsoka@gmail.com
2013. jan. 18. 13:57
3/3 2xSü válasza:
Pontos címet nem tudok adni. Torrent oldalakról, fájlmegosztókról általában letölthető, csak rá kell keresni a „Speakboard” kulcsszóra. Illetve bizonyára nyílt fájlmegosztó oldalakon is elérhető – Rapidshare és hasonlók –, de ezt én is csak a Google-ban tudnám megkeresni, ami nekem is ugyanannyi időt és szakértelmet kíván, mint neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!