Kriszticske kérdése:
Londoni munka, Dávid Anikót ismeri valaki? Esetleg tapasztalatok róla, milyen az ügynökség ahol dolgozik, tényleg segítenek?
Figyelt kérdés
2013. jan. 17. 21:59
11/16 TappancsMancs 

válasza:

Úgy nem hogy menni akarnék. Csak írtam a gyakoriban valakinek szintén állás és külföld. Mutatta végül a linket és fuhhh. :) Épp értek a weboldalakhoz is meg tudom csinálni meg PhotoShop... Szóval azon az oldalon meg egyenesen hamis irat volt fent. De nem is egy profi munka hanem gagyi vacak. Meg tele volt gyanus dolgokkal. Szóval így gondoltam nézek még ilyen kérdéseket ha van. Nehogy átverjenek embereket.. már amennyire futotta hirtelen. Barátom pl Svédországban van már vagy 20 éve és tudom nem olyn felhőtlen az ilyen. Először egy ottani magyar munkahely rossz fizetéssel stb. Aztán nézegetett kint is munkát egyfolytában és amikor talált váltott a jobbra. Közben tanfolyamok és egyiket csinálja most. Inkább csak látom mennyi átverés van és sokakat átvernek. Pedig lehet olvasni a sorok között is és kell is. Meg ülök is itt a gép előtt. Szóval volt kis előzménye pár ismeret és gondoltam ha már megláttam alapon :D
13/16 TappancsMancs 

válasza:

Nézd meg mik vannak :) Előre kell fizetni és utalni a pénzt egy számlára. Ekkora kamut.
http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__egyeb-kerdesek..
14/16 A kérdező kommentje:
:)Még vannak itthon is rendes emberek!:)
2013. jan. 19. 21:05
15/16 TappancsMancs 

válasza:

Vannak az bizti és vannak jellemzően csalásoknak is területei.
16/16 TappancsMancs 

válasza:

Ja? Bocsi több dolgot olvastam és összekavarodtam :D a barátomra mondod? Aha megdolgozott érte hogy ott lehessen azt bizti. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!