Csapólégy kérdése:
Mit csinálnál ha a gyereked megbukna 7-dik félévkor?
Figyelt kérdés
Az egyik oszt.társam megbukott de csak félévkor, az aoja megverte.Szerintetek ez megoldás?2013. jan. 17. 13:58
1/3 anonim válasza:
A félévi bukás nem jelent semmit, csak figyelmeztetés, hogy el kell kezdeni tanulni. A verés különben sem megoldás semmire. Én is majdnem megbuktam, elég nagy meglepetés volt mert amúgy jó tanuló vagyok, de nem lett belőle gond csak egy kis ejnyebejnye.
2/3 anonim válasza:
Verés az nem megoldás, de az sem hogy CSAK félévi bukásról van szó. Legalább egy kettest nem nehéz összekaparni, még tanulni sem kell hozzá, csak figyelni az órán. Ha még a házi is kész lenne, már bőven megvan a kettes.
3/3 anonim válasza:
Az apja fejével vannak súlyos gondok. Ki lehet még javítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!