Gáz ha tornacipőben járok és rocker vagyok?
amennyiben bentre és kintre is állandóan ugyanazt használod, az nagyon gáz!!
Ha csak utcán hordod, bent suliban más cipőd van, mint papucs és megintmás tornára úgy nem.
3 in 1 az gáz és undorító
Hidd el, sok rockerrel találkoztam már akik nem is vettek bakancsot, mert a tornacsuka kényelmesebb volt számukra.
De ugye nem csak heppből akarsz rocker lenni, és úgy öltözni mert az baró? Nem bántásként, de biztosan érted, hogy mire célzok!
mert egy rocker annyi csőnacit hord :)
amúgy egyáltalán nem gáz és amőgysem attól leszel kőrocker, h mindent megveszel egy headbangers boltból..
köszönöm a válaszokat:)
és nem csak heppből akarok az lenni, már 5 éve rock zenét hallgatok:P
hát pedig a jonas brothers is hord csőnadrágot meg még sokan mások.. amúgy meg egy bakancs hogy néz ki ? inkább már egy tornacipő.. jah és igen sok rocker nem követi a divatot, de az nem baj,csak hogy sok rocker olyan undorító meg igénytelen tud lenni hogy az már hihetetlen .. szóval egy normális rocker követi a divatot és ad magára .. pl mos hajat meg ilyenek..
lehet lepontozni :P
jah meg 4. válaszadó még annyi hogy, egy rocker nem foglalkozik a divattal ?? Akkor a kérdező miért tette fel ezt a kérdést ? Ha nem foglalkozna vele akkor szerintem nem kérdezte volna meg hogy baj e.. mert ha nem érdekelné akkor nem kérdezte volna,de érdekli.. úgyhogy ennyi :P
gondolkozz..
Régen rossz, ha egy rocker azzal foglalkozik, hogy mi ciki-e... Ne másoknak akarj megfelelni, hanem magadnak.
Amúgy ha már szóba került, a baki és a tornacipő közül biztos a bakit választanám, az a legjobb:D
Jah, és a Jonas brothersnek köze sincsen a rockhoz, de min1...-.-'
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!