Meg tudom ezt oldani?
Figyelt kérdés
Meg tudom azt oldani, hogy ne keljen gimnáziumban 2 nyelvet tanulnom? Az van, hogy az angollal úgy ahogy elboldogulok, de nem nagyon van nyelvérzékem, és most, hogy bejött a német. Hát már most tudom, hogy ha nem is idén (9 évfolyam) de tizedikben biztos, hogy megbukok.. Tanulom, de nem megy.2013. jan. 15. 17:29
1/3 A kérdező kommentje:
Nem kellenek az oltogatások, bár érzem, hogy úgy is fognak páran írni. Aki tud értelmesen hozzászólni örülnék :)
2013. jan. 15. 17:30
2/3 anonim válasza:
ELVILEG van lehetőség felmentésre akár mindkét nyelvből is, nekem van egy ilyen diákom, de indokolt eset (pl. dislexia) kell hozzá, nem egy sima kérelem. Tehát a "nem nagyon van nyelvérzékem" nem elég hozzá. Nevelési Tanácsadóhoz kell fordulni.
3/3 A kérdező kommentje:
Amúgy az, hogy nekem nagyon nehéz ezt tanulni, vagy hogy is mondjam az Angol azért megy mert kilencedik éve, hogy kell. De a Német,, érzem, hogy ha ez még nehezedik akkor végem. Egy mondatot nem tudok tudni fél év után összerakni, csak amit egyben bemagoltam azt tudom, és próbálom, de nem megy..:(
2013. jan. 15. 18:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!