Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A rajzfilmekben miért nem...

A rajzfilmekben miért nem használják soha az MSN-t?

Figyelt kérdés

Vannak egyes "modernebb" rajzfilmek, amikben pl. hírdetéseket kell kinyomtatni, vagy bármire szükségük van a szereplőknek, akkor használják az internetet.

De pl. ha akarnak beszélni valakivel, akkor csakis kizárólag telefonon hívják fel.

Miért nem használják az internetet (MSN-t) beszélgetésre, miért telefonálnak mindig? :D

(Tudom, hogy hülye kérdés...de várom a tippeket! :D)

15/F

2009. aug. 29. 16:39
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem annyira értem ezt a kérdést, de valami olyasmi lehet a magyarázat, hogy az MSN nem annyira népszerű minden országban, mint itt.

Van nagyon sok hasonló program, és mást használnak, pl. Skype, vagy a Gmail-lel is lehet úgy beszélni..

2009. aug. 29. 16:41
 2/16 A kérdező kommentje:

-.-"

Tudom, hogy sok program van, itt Romániában a Yahoo-t használja mindenki...

Akkor átfogalmazom a kérdést: A rajzfilmekben miért nem használják soha az MSN-t, Skype-ot, Yahoo-t, G-mail-t, stb.?

És nem az érdekel, hogy milyen országokban mit használnak, hanem hogy a RAJZFILMEK-ben miért nem beszélnek soha net-et keresztül...?

(Most láttam a Sharon naplóját a Minimax-on, és beugrott, hogy régen mennyire szerettem, úgyhogy azért kérdem. Pl. abban a rajzfilmben mindig telefonon beszélgetnek, de van net is, ha jó tudom. :P)

2009. aug. 29. 16:47
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Rajzfilmekben is van, hogy gépen dumálnak, nem mindig telefonon... Most nem jut eszembe melyikben láttam, de ha rájöttem majd beírom ide.
2009. aug. 29. 16:52
 4/16 A kérdező kommentje:

Ok.

Én mindig csak telefonon láttam beszélni a szepelőket, net-en soha. :P

2009. aug. 29. 16:54
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Sztem azért telefonon, mert ha te is akarsz valakitől valamit akkor felhívod, mert mi van ha épp nincs fent msn-en :D

Amúgy meg a telefon mégis csak valamivel személyesebb. Gondolom ezzel vmi példát akarnak mutatni, hogy ne mindenki a gép előtt rohadjon és semmilyen más kontaktust nem vesznek fel :D Na jó abbahagytam

2009. aug. 29. 16:55
 6/16 anonim ***** válasza:
22%
fúj. kis román. és még hülyeségeket is kérdez...
2009. aug. 29. 16:57
 7/16 anonim ***** válasza:
Én is pont ma láttam a Sharon naplóját, jajj, annyira szerettem régen! :D És igen, ott Sharon mindig a laptopján írogat. De gondolom azért használják mindig a telefont, mert úgy könnyebb nyomon követni a beszélgetést. Gondold csak el, hogyha msn-eznének! Órákon át olvasgathatnánk hogy mit mondanak egymásnak, telefon ebből a szempontból sokkal egyszerűbb. :)
2009. aug. 29. 17:39
 8/16 anonim ***** válasza:

Jó,akkor nem csak én néztem ma Sharon naplóját :D

Én is imádtam nagyon:D

Amúgy tényleg ez a kérdés már bennem is megfogalmazódott...

De sztem azért van ez így,mert órákig lehetne azt nézni hogy mit írkálnak,vagy még nem haladnak a korral:DDDD

2009. aug. 29. 18:34
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon egyszerű a válasz. A rajzfilmek általában gyerekeknek készülnek, és a kicsik közül még sokan nem tudnak olvasni vagy nem olyan gyorsan, mint a felnőttek. A hallott szöveget viszont mindegyikük megérti. Ráadásul a telefonbeszélgetést könnyű szinkronizálni más nyelvekre is, de ha csak írott szöveg van, akkor a szinkronhangnak mondania kell a szöveget, úgy mintha a szereplő hangosan felolvasná. Azért lássuk be, elég röhejes lenne, ha negyed órán át azt látnád, hogy pötyög valamit, aztán meg "felolvassa magának", hogy mit írt meg mit válaszoltak neki.
2009. aug. 29. 18:55
 10/16 A kérdező kommentje:

Hát...az arra nem is gondoltam, hogy el is kéne olvasni. xD

Meg télleg röhejes lenne, hogy felolvassa, amit ír. De felolvashatná az is, aki kapja az üzenetet! :D Najó, az olvasgatás tényleg hülyeség lenne... =)

Amúgy akik nézik Sharon naplóját...lányok vagy fiúk vagytok? xD

Mert én fiú...de szeretem mert klassz rajzfilm! ^^

2009. aug. 29. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!