W. Tamás kérdése:
Lehet-e olyan órát csinálni, ami visszafelé jár?
Figyelt kérdés
Vagy ez ellentmond a fizika törvényeinek ? Egy filmben láttam ezt, és megtetszett a dolog. Érdemes ezzel komolyan foglalkozni ? Mondjuk megcsinálni egy ilyen órát ?2013. jan. 15. 11:56
1/15 anonim válasza:
Már most is vannak balkezes órák, fordított számlappal és visszafelé forgó mutatókkal. Vagy mire gondoltál?
2/15 anonim válasza:
Lehet ilyet kapni is. Nemrég láttam egy üzletben és erősen gondolkodtam hogy megvegyem..
3/15 anonim válasza:
"Vagy ez ellentmond a fizika törvényeinek ?"
:D:D:D:D
5/15 anonim válasza:
stoppert beállítod, hogy visszafelé számoljon :)
6/15 anonim válasza:
Szerintem te félreértesz valamit. Semmiben sem mond egyet a fizika törvényeinek, ugyan úgy működik mint a sima óra, csak éppen fordítva van. Nem fog vissza felé menni abban a helyiségben az idő ahol van az az óra. :D
7/15 anonim válasza:
nekem van is ilyen falioram... :D
de nem tetszik
8/15 vagyokakilehetek válasza:
9/15 vagyokakilehetek válasza:
sőt van 24 órás óra is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!