Visszaadjam a főnökömnek?
Gyakornok voltam egy helyen, de nem voltam soha megfizetve. 5 hónap aktivitás után honoráriumként kaptam egy leselejtezett hifi tornyot cégtől. Legalábbis így értelmeztem.
Már 3 hónapja rájuk sem bagózom, nem érte meg nekem, bérlet/jegy/stb. a semmiért, csak kihasználtak, és ugráltattak, de persze ez benne volt a pakliban, de dobbantottam a helyről.
Nemrég kaptam egy levelet, hogy a főnök visszakéri a hifi tornyot. Nem tudom eldönteni, kinek adjak igazat. Gyakornoki meló volt, elvileg nem jár fizetség, ezt csak amolyan jószándékból adta nekem, mert nem volt hová rakni, és én jelentkeztem rá.
Sokat güriztem a semmiért, napokat voltam távol otthontól, és felháborít, hogy ez a spúrkodás. Igaz, szereztem tapasztalatot, de ez mégis rosszul esik. Mit csináljak? K**ják be, vagy jobb a béke és adjam vissza?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!