Azok válaszát várom, akik már dolgoznak. Könnyebb így élni, mint akkor, mikor még tanultak?
Figyelt kérdés
Tudom,sok gonddal jár,felelőséggel,meg minden,de jobb így "igazi felnőttként",vagy szívesebben lennének még diákok?2013. jan. 14. 19:48
1/2 anonim válasza:
gondtalanabb volt az élet diákként, főleg, hogy nem kellett mellette dolgoznom, mert a szüleim eltartottak
ma már tudom, mit güriztek, mennyit dolgozott anyukám is, hogy én "gyerek lehessek". meg kell becsülni a szülőket.
2/2 /Anita_'94/ válasza:
Az első válasszal maximálisan egyetértek. Én pár hónapja költöztem el otthonról, de lényegesen könnyebb volt, amíg a szüleimmel éltem. Nem panaszkodásként írom, mert boldog vagyok, csak nehezebb minden. Amúgy a suliba nem mennék vissza, de az oviba simán. Az volt a legjobb :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!