Nem tudom megírni a magyar házimat! Egy fogalmazásba kell több szavat beépíteni, de nekem még téma ötletem sincs. Van ötletetek?
Ezek a szavak kellenek:
-legkisebb
-futkossatok
-nagyanyja
-tetszett
-könyvekből
-eljátsza
Az anyukám nagyanyja a legkisebb a családunkból.A családunkból a legjobban tetszett az a rész, mikor a könyvekből eljátsza, hogy bolond, és mondja magába: Futkossatok.
ez jutott eszembe XD
Párom nagyanja látszólag kedves hölgy.Esténként könyvekből olvas dédunokáinkak,majd utána rájövünk,hogy csak eljátsza a kedvességet,mert ráordít dédunokáira:ne futkossatok a házban kölkök,még összetörtök valamit!
A legkisebb dédunoka rendszerint visszaszól:-Na mivan dédnagyi,elveszetted egy kerekedet?
Pedig mindenkinek nagyont tesztett a mese,sajnos ilyen a természete a nagyinak.
Bocsi ,ennél jobb most nem tellett tölem,de remélem segítettem..
Van Pistike (vagy akit akarsz), az ő nagyanyja és 2 testvére. Pistike a legkisebb. A nagymamának születésnapja lesz és a 3 unoka el akar játszani neki egy kis színdarabot. Nem sok ötletük van, így könyvekből próbálnak ötletet meríteni. A legkisebb gyerek lesz a főszereplő.
Amikor a nagyi váratlanul megérkezik, az unokák megijednek és összevissza futkosnak. Meg is jegyzi a nagymama, hogy "Ne futkossatok itt, három rosszcsont kiskutya!"
Végül a három gyerek eljátssza a kis történetet. A nagymama pedig pityeregve mondja, hogy mennyire tetszett neki.
Mit szólsz? :D Persze, még ki kellene egészíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!