Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Facebookon hogy tudom beállíta...

Facebookon hogy tudom beállítani azt, hogy az oldalamon megjelenjen a kapcsolatban állapot?

Figyelt kérdés
Facebookon be van àllítva, hogy kapcsolatban vagyok, de az oldalamon, nem jelenik meg ott ahol màsnak, hogy itt èl. Itt dolgozik. Itt született. Ott szokott lenni egy szivecske, kapcsolatban. Na nekem ez nem sikerül. Lègyszi aki tudja, írja meg! Köszönöm! :-)
2013. jan. 14. 09:03
 1/1 anonim válasza:
Rámész a nevedre,majd az Adatok Frissítésére!Majd alapadatok,beállítod h kapcsolatban,majd mented! És ott mutatni fogja a mentés után!Amúgy ha szívecskésen akarod,ha jól tudom úgy csak úgy tudod,h hozzárendeled a barátnődet/barátodat..és miután ő elfogadta a felkérésed láthatod
2013. jan. 14. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!