Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha facebookon egy...

Laylessza kérdése:

Mit tegyek ha facebookon egy ember mindig zaklat, folyamatosan uj facebook adatlapokat csinal maganak?

Figyelt kérdés
Na szóval van egy férfi, nem ismerem személyesen de egyszer bejelölt facebookon,én pedig sajnos visszaigazoltam :/ amikor rajöttem,hogy hülye folyamatosan irkalt ha nem irtam vissza akkor lek***rvazott stb... akkor letiltottam,letoroltem ilyesmi, de akkor csinál uj facebook adatlapokat és arrol probal kapcsolatba lépni, azt mondta ha nem jelolom be baratnak akkor mindnehova felteszi a képem és alairja hogy beképzelt *urva meg alairja a telefonszamomamat skype cimemet iylenek... most ugy vagyok hogy felfuggesztettem a facebookomat,de nyilvan szeretnem hasznalni, de nem tudom hogyan szabaduljak meg tőle? IP cimet nem lehet esetleg blokkoln? hogy tudnam megakadalyozni hogy megtalaljon ?

2013. jan. 14. 01:24
 1/10 anonim ***** válasza:
Állítsd be, hogy csak ismerősöktől fogadsz üzenetet. És innentől kezdve ne jelőlj vissza boldog boldogtalant.
2013. jan. 14. 02:49
 2/10 anonim ***** válasza:
Ja meg azt is állítsd be hogy csak ismerősök írhatnak üzenőfaladra.
2013. jan. 14. 02:50
 3/10 anonim válasza:
Állitsd be,h csak ismerösök ismerösei jelölhetnek fb-n+csak ismerösök irhatnak üzit
2013. jan. 14. 14:17
 4/10 anonim ***** válasza:
94%
Azonnal rendőrség, amikor nyilvánosan rágalmaz. Tizedszer is. Kéne fb-n is használni azt a jelentem linket néha. Ők kitiltják minden IP-ről, amiről egyszer is belép bármelyik alteregóval. Egy kattintás b*szod.
2013. jan. 14. 14:40
 5/10 anonim ***** válasza:
Az üzijeit ne töröld és jelentsd fel.
2013. jan. 14. 23:13
 6/10 anonim ***** válasza:
43%
Úgy van. Igazolj vissza minden ismeretlen embert. Végül is, a te hibád.
2013. márc. 9. 10:29
 7/10 A kérdező kommentje:
HUricky: én beszélgettem vele ,egy oldalon és nem tűnt idiotanak ezért fogadtam el a jelölést, csak aztán jöttem rá hogy nem komplett
2013. ápr. 6. 11:39
 8/10 anonim ***** válasza:
Akkor is ismeretlen volt. Ezért nem szerencsés minden idiótával leállni akár ezen az oldalon, akár másikon. A legtöbbje normálisnak LÁTSZIK. Ha előre úgy írnának, amiből kiderülne, hogy nemnormálisak, akkor nem jutnának el képig, személyes adatig, stb.. És a legtöbbnek több fiókja is van (amiből normálisan ír, amiből beteges dolgokat, perverziókat, amiből ismerkedik és egy/több olyan amiből akkor ír, amikor a többiből nem akar valamiért). Ne ismerkedj neten, ott mindenki azt mond, amit akar, aztán kész a baj, ha egy nemnormálist fogsz ki. Persze vannak normálisak is, de ritka.
2013. ápr. 6. 22:44
 9/10 Winnyetúú ***** válasza:
Sose ítélj elsőre,biztos csak egy idióta ismerőshajcsár aki azért gürcöl,hogy minél több legyen neki..csak ezeket tudom ajánlani amit fent leírtak.
2013. okt. 31. 00:31
 10/10 anonim válasza:
Ezzel most úgy felbsztál. LETILTÁS!! Mi ezen olyan nehéz?
2014. szept. 12. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!