Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hol találhatnék bébiszitter...

Hol találhatnék bébiszitter munkát?

Figyelt kérdés
Szeretem ezt a munkát, képzettségem is van, és voltam már két családnál is. Az eddigi munkáimhoz ismerősökön keresztül jutottam, most viszont hiába hirdetem magam több helyen is hetek óta, senki nem jelentkezik. :( Mit tehetnék? Hol próbálkozzak?

2013. jan. 13. 23:54
 1/2 anonim ***** válasza:

Írd be a Google-be, hogy gyermekfelügyelő állások vagy babyszitter állások és nézd át, ami kijön.

Hirdető oldalakon (pl. expressz.hu) is rákereshetsz. Én láttam már magánembert is így hirdetni.

Szólj vagy írd körbe az ismerőseidnek, hogy keresel munkát.

Kitehetsz a környékeden is egy-egy papírt az elérhetőségeddel. Esetleg boltokban (a Sparban szokott lenni ilyen felület) vagy ovikban, bölcsikben.

Ha fent vagy Facebook-on, ott is megoszthatnád és kérhetnéd a barátaid, ők is osszák meg.

2013. jan. 14. 13:49
 2/2 A kérdező kommentje:
Hmm, igen, a boltban szórólapot kitevő megoldás jó ötlet. Megpróbálkozom vele, a többit már csináltam. Köszönöm!
2013. jan. 14. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!