Milyen ötletet tudtok mondani arra, hogy kislányomnak szánt wc papír guriga figurákat bevonjak? (magyarázat lent)
Az a lényeg, hogy szeretnék neki csinálni pár figurát (királylány, királyfi, sárkány, stb). El is kezdtem. A próbám az egy varázsló volt. Én a dekorgumit választottam, és kétoldalú ragasztóval rögzítettem. De a dekorgumi merevsége miatt el kezdett felválni másnapra. Pedig pont ezért választottam ezt az anyagot, mert szeretném ha tartós lenne.
Gondoltam még nemezre is, az a lényeg, hogy ne papír legyen, mert annak elég egy csepp víz is, hogy roncsolja a figurát.
Fontos, hogy végható legyen, akár sniccerrel is.
Köszönöm.
Nem egészen értem. A gurigát akarod dekorgumival bevonni? Ebben az esetben szerintem vegyél átlátszó öntapatós fóliát, és ragaszd körbe a dekorgumit (úgy hogy a fólia illesztése épp a gumi illesztésével ellentétes oldalon legyen).
Esetleg széles, átlátszó celluxszal is lehet ugyanezt.
Persze, nem fejeztem ki magam teljesen jól. Akkor inkább leírom, hogy hogyan kezdtem hozzá.
Vettem "testszínű" dekorgumit. Ez volt az alapja. Ezzel teljes borításában bevontam. Ezután vágtam ki a próbafigurám köpenyét, süvegét, haját, szakállát dekorgumiból. Tehát az alap, amivel bevontam az nem vált fel, viszont az összes többi igen. A szélein elengedett a merevsége miatt. Sőt még a csillagok a paláston is elkezdtek elengedni.
A testszínű alap az maradhatna, de minden mást mással kell pótolnom. Erre szeretnék ötleteket kérni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!