Ismertek a twilight on kivül más ojan filmet amiben Taylor lautner szerepel?
Figyelt kérdés
+ ha még nem e tudnátok Taylor lautner Mobil számát ??? Esküszöm nagyok fontos lenne ha valaki meg talâlná nekem a számát köszi2013. jan. 13. 22:35
1/9 anonim válasza:
Taylor Lautner filmjeinek listája:
2/9 A kérdező kommentje:
Köszi
De kérem az alsora leginkáb ezlene nekem a legfontosabb
2013. jan. 13. 22:46
3/9 loupsolitaire válasza:
*Twilight-on *olyan *Lautner *mobil *nagyon *megtalálná
+ ha még nem e: ennek így nincs értelme
Gondolkodj már, arra való az agyad. Ha valaki közzétenné egy híresség mobilszámát, akkor az egész internet tudná, és a magadfajták miatt rögvest telefonszámot kellene cserélnie.
4/9 A kérdező kommentje:
Ok de ha privatba meg irod nekem esküszöm hogy nem tenék vele semi roszat de komojan ha meg tudná valaki szerezni nagyon hálás lenék
2013. jan. 14. 21:54
5/9 anonim válasza:
privátba*
írod*
tennék*
semmi*
rosszat*
komolyan*
lennék*
6/9 FannaL válasza:
Elhurcolva
Haha helyesírás.. drágám, hány éves vagy?
7/9 A kérdező kommentje:
6 bunkó
2013. ápr. 1. 23:21
8/9 FannaL válasza:
Aha, és ha megkapnád a számát akkor csak úgy felhívnád és magyarul beszélnél hozzá? Nem vagyok bunkó, csak kicsit felháborító a helyesírásod.
9/9 anonim válasza:
A telószámát kérdezd meg Kristen Stewart-tól az övét tudom.
Elhurcolva
Valetín nap (gááááááááááááááááz)
Tucítjával olcsóbb 2 (itt még gyerek, eliot murtu)
Nagyfiúk 2 (vacak)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!