Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Kaichou wa Maid-sama vs. Kimi...

XHaru kérdése:

Kaichou wa Maid-sama vs. Kimi ni Todoke, melyik a jobb?

Figyelt kérdés
barátnőm a kimi-t én a kaichout szeretem tom hülyeség ezt kiirni de próbálkoztam már pár helyen ugyhogy.... nah szov. hogy eldöntsük a vitát asztkérném hogy irjátok komiba hogy melyik szerintetek a jobb és majd jövő hét szombaton megnézzük az eredményt :ĐĐ

2013. jan. 12. 20:36
1 2
 1/14 anonim válasza:
hát szerintem a maidsama jobb :P pl nekem az sokkal jobban teccett mert volt benne egy olyan srác vagyis a takumi aki olyan mint az ikuto <3 :D de nemcsak ezért teccet jobbam mert a kimibe ott mindenki olyan kis szerencsétlen...:/ de ez csak a saját véleményem :D
2013. jan. 12. 20:40
 2/14 anonim ***** válasza:
azta első válaszoló én is így gondolom bár én kimi ni todoke animét nem szeretem kiráz tőle a hideg egyszerre kezdtem el nézni a kaichou wa maid sama-t és a kimi ni todoke-t és ikutot a shugo charaból nagyon szeretem ^^
2013. jan. 12. 20:57
 3/14 A kérdező kommentje:
teljesen egy véleményen vagyok veletek ikuto^^ usui^^ de a kimitöl kiráz a hideg nemtudom hogy valaki hogy szeretheti
2013. jan. 13. 10:18
 4/14 anonim ***** válasza:

Én mind2-t láttam .

Én véleményem szóval nem kell besértődni.Ízlések és pofonok értitek.

Nagyon egyik se nyűgözött le , elment kategória mind a 2.

A MAL szerint egyébként a Kimi ni Todoke a "jobb" , 8.40es ratája van mind 2 évadának , míg 8.39-es ratája van a Maid-samának. AniDB-sek szerint is jobb a Kimi ni ratája. Szóval ha így a tömegnek akarod a kérdésed feltenni akkor vedd figyelembe ezt a 2 nagy animés oldalt is.

Egyébként míg az egyik (Kimi) egy sima romantikus shoujo anime , a Maid-sama egy vígjáték & tsundere.

Na most a Kimi szerintem kissé vonott és unalmas néhány résznél , a Maid-sama pedig a szokásos sablon tsundere meg egyéb hülyeség.

A kimi /szerintem/ gyengébb mint a kedvenc shoujo-animém.

A maid-sama pedig szintén /szerintem/ gyengébb mint a kedvenc romantikus vígjátékom.

2013. jan. 13. 14:30
 5/14 anonim ***** válasza:
Kaichoz az egyik kedvencem imádom, a Kimi-t pedig nem szerettem. Nekem unalmas volt.
2013. jan. 13. 18:03
 6/14 anonim ***** válasza:
Én is a Kaichou-ra szavazok. Láttam a Kimi-t is, de alig bírtam végignézni, olyan unalmas volt.
2013. jan. 13. 18:30
 7/14 anonim ***** válasza:

Huh itt is a sok sablon imádat..

Na de, én a Kimi-t jobban szeretem. A Kimi ni Todoke, egy komolyabb dolgot akar bemutatni, kicsit poénosabban véve, a társaságba való beilleszkedést majd a szerelem eljöttét. Néhol kicsit gyerekes, és ez sokszor jellemző a sorozat első felében. A második egy kicsit összekapottabb már. De nem ez most a lényeg. A Kimi-nek az első fele vontatott, de nem rossz! Azért ilyen, mert át kell érezni mit is csinálnak. a szerelmek kavarodnak, de nem össze vissza. Néhol sok a poén, és sok a drámai rész is. A karakterek nagyon jók, nincsen semmi különleges, a japán társadalom tükrözött mintája. Fekete és barna haj, a frizurák is olyanok mint amilyenek az átlagos diákoké. Nincs benne semmi ami nem illene bele. Sokan ezért szeretik. Kicsit sablonos a történet, de sokszor meglepő fordulatokat tartalmaz, amire nem számítottam. A grafika nagyon jó, és a zenék sem rosszak.

A Kaichou pedig a sablon halmaz. 2 karakter, a többi nem igazán lényeges, utolsó pár részben pedig a háromszög létrejötte, amiből akkor is tudjuk, hogy nem lesz semmi, még ha a mangaka így is csinálná meg. Inkább poénosan mutat be valami kis dolgot. Feldob néhány poénnal történeteket, de ezek is sablonosak. Misaki unalmas karakter, ráadásul a tsundere kifejezést rontja. Borzalmas szerintem, de ez az én véleményem. A karakterek szépek, a zenék nem megmaradandóak, és Usui sem a legjobb bishounen. Én pl egyáltalán nem éreztem át az érzéseit, és nem is maradt meg sok a sorozatból, ami az átlagos sorozat jelzője. Az egész sztori, mondjuk úgy, hogy lapos.

A Kimi ezért jobb, fordulatosabb, átérezhetőbb és komolyabb is. Ez az én véleményem ^^

2013. jan. 14. 17:10
 8/14 A kérdező kommentje:
huh hát irtál egy keveset :DD szerintem a kaichou wa maid-sama akk is jó de mindenkinek megvan a saját véleménye
2013. jan. 15. 17:07
 9/14 A kérdező kommentje:
hát akkor a kaichou wa maid-sama a jobb és BUMMM a barátnőm beszívta én győztem :DD
2013. jan. 19. 17:31
 10/14 anonim ***** válasza:
A többség szerint pedig épp ellenkezőleg xd
2013. jan. 19. 17:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!