Kaichou wa Maid-sama vs. Kimi ni Todoke, melyik a jobb?
Én mind2-t láttam .
Én véleményem szóval nem kell besértődni.Ízlések és pofonok értitek.
Nagyon egyik se nyűgözött le , elment kategória mind a 2.
A MAL szerint egyébként a Kimi ni Todoke a "jobb" , 8.40es ratája van mind 2 évadának , míg 8.39-es ratája van a Maid-samának. AniDB-sek szerint is jobb a Kimi ni ratája. Szóval ha így a tömegnek akarod a kérdésed feltenni akkor vedd figyelembe ezt a 2 nagy animés oldalt is.
Egyébként míg az egyik (Kimi) egy sima romantikus shoujo anime , a Maid-sama egy vígjáték & tsundere.
Na most a Kimi szerintem kissé vonott és unalmas néhány résznél , a Maid-sama pedig a szokásos sablon tsundere meg egyéb hülyeség.
A kimi /szerintem/ gyengébb mint a kedvenc shoujo-animém.
A maid-sama pedig szintén /szerintem/ gyengébb mint a kedvenc romantikus vígjátékom.
Huh itt is a sok sablon imádat..
Na de, én a Kimi-t jobban szeretem. A Kimi ni Todoke, egy komolyabb dolgot akar bemutatni, kicsit poénosabban véve, a társaságba való beilleszkedést majd a szerelem eljöttét. Néhol kicsit gyerekes, és ez sokszor jellemző a sorozat első felében. A második egy kicsit összekapottabb már. De nem ez most a lényeg. A Kimi-nek az első fele vontatott, de nem rossz! Azért ilyen, mert át kell érezni mit is csinálnak. a szerelmek kavarodnak, de nem össze vissza. Néhol sok a poén, és sok a drámai rész is. A karakterek nagyon jók, nincsen semmi különleges, a japán társadalom tükrözött mintája. Fekete és barna haj, a frizurák is olyanok mint amilyenek az átlagos diákoké. Nincs benne semmi ami nem illene bele. Sokan ezért szeretik. Kicsit sablonos a történet, de sokszor meglepő fordulatokat tartalmaz, amire nem számítottam. A grafika nagyon jó, és a zenék sem rosszak.
A Kaichou pedig a sablon halmaz. 2 karakter, a többi nem igazán lényeges, utolsó pár részben pedig a háromszög létrejötte, amiből akkor is tudjuk, hogy nem lesz semmi, még ha a mangaka így is csinálná meg. Inkább poénosan mutat be valami kis dolgot. Feldob néhány poénnal történeteket, de ezek is sablonosak. Misaki unalmas karakter, ráadásul a tsundere kifejezést rontja. Borzalmas szerintem, de ez az én véleményem. A karakterek szépek, a zenék nem megmaradandóak, és Usui sem a legjobb bishounen. Én pl egyáltalán nem éreztem át az érzéseit, és nem is maradt meg sok a sorozatból, ami az átlagos sorozat jelzője. Az egész sztori, mondjuk úgy, hogy lapos.
A Kimi ezért jobb, fordulatosabb, átérezhetőbb és komolyabb is. Ez az én véleményem ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!