Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Még mindig mi fehérek vagyunk...

Még mindig mi fehérek vagyunk a vezető faj?

Figyelt kérdés
Hallottam ilyet is hogy a sárgák már a világ 60%-át foglalják el, meg azt hogy a négerek is már többen vannak. Hogy mi csak a világ 11%-át foglaljuk el.
2013. jan. 11. 22:37
 1/4 Joshy Ca$h ***** válasza:
Szerintem a sárgák már többen vannak. És fejlettebbek is. De a 60% az túlzás.
2013. jan. 11. 22:48
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem vagyok rasszista, ezt csak példának mondom. Ha úgy emberirtással akarnánk elérni azt hogy többen legyünk az lehetséges-e? Ilyet nem tennék soha. Soha nem ölnék meg embert azért mert nem fehér. Csak példának mondom Oroszroszág lebírná rohanni Kínát?
2013. jan. 11. 22:51
 3/4 hangszoros válasza:
Ha érdekel a téma, nagyon sok cikk van az FB-én a harcunk oldalon ebben a témában. Na mindjárt megnézem a pontos cimet. Na Harcunk.info a Facebookon.
2013. jan. 11. 23:36
 4/4 hangszoros válasza:
Nem a lélekszám az érdekes, hanem a trend, miszerint nagyon fogyunk! Az elöbbi hsz-ben irt oldalon lehet olvasni a statisztikát, előrejelzést.
2013. jan. 11. 23:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!