A hetaliabol kanadanak miert amnezias a macija?
maci: te ki vagy?
kanada: kanada vagyok!
bizarr hogy beszel az a maci raadasul rossz az emlekezete..
minek tart kanada egy ijeszto amnezis macit? hat en ezt nem ertem.... komolyan! miert amnezias az a maci??:/
Kanada se tudja megjegyezni a macija nevét, mert Kumajiro [kumadzsiró] a neve, de Kanada az egyik részben Kumakichinek szólította xD
Nem tudom, miért lett így kitalálva, de úgy tudom, hogy Kanadát nehéz észrevenni a térképen, ezért "beleolvad"
Igen, ahogy az előttem lévő írtam, nem tudom, hogy jött nektek ez az amnézia dolog XD
Kanada észrevehetetlen, nem jó semmire, se a Hetalia-ban, és a valóságban se ért el nagyon különleges dolgokat :D
amúgy ebben a dalban is elfelejtik :D
Ad egy: a maci troll.
Ad kettő: szerintem csak poénból felejtik el egymás nevét. De azért egymást sosem hagyják el, ez azért jelent valamit ;)
#3: Kanada nem sík hülye! D:
Egyébként meg az kicsit(?) troll volt Himaruyától, hogy pont a világ 2. legnagyobb országát állította be láthatatlannak. Nekem mindenesetre a kedvenc karakterem ^^
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!