Mit jelent angolul a 'full of shit'?
Figyelt kérdés
Szóval láttam egy feliratos filmben és arra következetek, hogy 'tele van cuccal(pl fűvel). A szövegkörnyezet alapján. Le tudná valaki írni nagyjából milyen jelentései vannak? Köszi:D2013. jan. 11. 14:33
1/3 anonim válasza:
Szó szerint gondolom érted.
Én eddig leggyakrabban hazudozóra mondva hallottam.
2/3 anonim válasza:
Rossz kategóriába tetted fel a kérdésed. Egyébként, 'full of shit' annyit jelent szószerint, hogy (valami) tele van sz*rral, vagy sz*r az egész. A sz*r-t nem szószerint úgy értik hogy széklet, hanem csak egy negatív jelzőként.
3/3 anonim válasza:
"Totally unfounded, not credible, or ridiculous... usually refers to something somebody just said."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!