Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Friss diplomásként hol találok...

Friss diplomásként hol találok munkát? Kb. bmi érdekelne.

Figyelt kérdés

Baranya megyében lakok, most diplomáztam, szociális munkás végzettséget szereztem, de igazából még bolti eladónak is elmennék, de olyan állást sem találok...

komolyan...semmit... :( nagyon el vagyok keseredve

a hirdetések 3/4-e mlm, meg házalós... :( a többi meg igazgató ide, oda, docens és a többi... :(

3 nap alatt 3 db eladói állást találtam, egyik csak 6 órás, másikhoz 2-5 év tapasztalat kell, a 3. meg boltvezetői...

ti hol kerestek/találtatok munkát?

2013. jan. 10. 14:26
 1/2 TappancsMancs ***** válasza:
Tuti hely erre nincs. Mindenki ott ahol tud és a legjobb nagyon nyitottan állni hozzá, már ahhoz hogy mi legyen az. A neten is mindenfelé kell nézelődni alaposan és mindent megfontolni hogy akár az is lehetne.
2013. febr. 23. 20:39
 2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm, azóta már hál' isten tárgytalan! :)
2013. febr. 23. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!