Parfüm autómata tapasztalatok? Másokat is átbasztak?
Figyelt kérdés
200 ft-ért volt sokféle parfüm, kiválasztottam a P.R. 1 Milliont, erre kiadott egy cukorkát. A nyíregyházi Pláza férfi mosdójában van ez a szemét.2013. jan. 10. 13:10
1/5 anonim válasza:
Parfüm autómata? Ilyet még nem hallottam :)
200 Ft-ért mekkora adag parfümöt ad?
Mert a 1 Millionból még az illatmintát sem futná ki a 200 Ft!
2/5 A kérdező kommentje:
Mondom egy ilyen kicsi cukorkát adott egy átlátszó műanyag gömbben...
2013. jan. 10. 13:39
3/5 anonim válasza:
Az csak ajándék volt.
" A pumpa benyomásával, a kiválasztott parfüm a működtetőre porlasztódik , ezáltal biztosítva a felhasználó számára a minden igényt kielégítő hosszan tartó illatot.
Minden egyes fújáskor egy „ajándék kapszulát” is kap a kuncsaft melyben rágó, vagy cukorka, esetleg nyerési lehetőséget is biztosító „pasizós praktikák” vagy „csajozós dumák” tartalmú mosolyt fakasztó kis kártyák találhatók."
4/5 A kérdező kommentje:
hát én nem éreztem az tuti :D
2013. jan. 10. 14:08
5/5 anonim válasza:
Hehe,ezvicces.Haloottam már parfüm automatákról,nem lehet megbízni bennük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!