A volkswagen passat 2003 2500 ccm-es TDI motorja a régi TDI vagy ez már a PD TDI?
Szemezek a Volkswagen Passatokkal. Régen nem tetszettek,de mostanában nagyon megfogtak. Szerintem megbízhatóak. Szeretnék egy komit beújítani, de csak régi típusú TDI-t szeretnék.
Az 1.9-eseknél van a sima TDI és fel vannak tüntetve a PD TDI-k. de a 2.5-ös változatnál csak annyi van, hogy TDI.
Szerintetek a 2.5-s V6-os az sima TDI vagy már az új típusú Dízel az az PD TDI?
Igen tudom, hogy nagyon megbízhatóak!
Én is rengeteget olvastam utána, mert eleinte én is 1.9-es TDI-t akartam venni!
Jó hírem, hogy ha bármi baja lenne valami csoda folytán a motornak német országban, 200.000Ft-ért már egész jó motorokat lehet szerezni kompletten! Míg más típusukhoz még a motor felét sem csinálják meg!
Én is szeretem az 1.9 es nem PD TDI-t volt szerencsém hozzá passatban és golfban is!
De szeretnék egy kicsit nagyobbat! ( nem mint ha nem lenne elég az 1.9-es :) ) De mégis jó lenne egy kicsit nagyobb nyomaték, úgy is teljesen felújítanám az autót a vétel után, mert célom, hogy sokáig szolgáljon, mert én nem szeretném 5-6 év múlva lecserélni!
( vezérműszíj, tömítések, szelepek polírozása, hengerek felújítása, stb stb...)
Remélem így sokáig fog szolgálni!
Köszi viszont a kereséshez!
Én 1.4-es TDCI Ford Fiestát hajtottam!
De sajnos 110-el megborítottam :/ ( 110 el belementem egy nagy gödörbe és kicsavarta kezemből a kormány... )
De nagyon elégedett voltam vele, de azért nekem kevés volt a 68LE
90-110 is elég lenne!
De ha már veszek miért ne? :D
Igazából elég sokat szívtam 68, 75 Le-ős autókkal
és zavar hogy nyáron légkondival 5 személlyel plusz megpakolva gyengélkednek! :D
90- is bőven elég lenne, de én sokat járok falvak között, városban és autópályán is! Szeretném ha nem lenne rá semmi panaszom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!