Ebayon miért olyan olcsó minden?
Komolyan nincs szállítási költség, ha oda van írva, de van ahol kérnek azt is (ezt persze az ár alatt feltüntetik). Én Hong Kongból szoktam ruhákat rendelni 1000-4000 ft értékben. Szerencsére eddig megkaptam rendben mindent, minőségileg sem voltak rosszak.
Azért ennyire olcsó minden többnyire, mert a ruhák, táskák, ékszerek mind hamisítványok, másolatok. (pl. adidas, chanel, michael kors, guess...) A sminkcuccok is koppintások lehetnek vigyázz velük, azt mégiscsak az arcunkra tesszük, nem szabad vele kísérletezni. Rengeteg MAC terméket kínálnak pár ezer forintért pedig 10ezer körül lennének eredetileg.
Amúgy vaterán is ezeket az ebay-es hong kongi ruhákat árulják rengetegen csak raknak rá vagy 5-10 ezer ft hasznot, csak azért hogy megrendeljék neked...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!