Fiúk! Ti romantikusnak találjátok a csillagokat?
Figyelt kérdés
2013. jan. 9. 17:08
1/10 anonim válasza:
nem néznék ki belőlem de imádom :D 19/F
2/10 anonim válasza:
Szeretem nézni a csillagokat, de azért nem tartom romantikusnak.
3/10 anonim válasza:
én személy szerint távolinak, és rohadt forrónak tartom őket
4/10 anonim válasza:
Szeretni szerintem mindenki szokta. De nem romantikus.
5/10 anonim válasza:
Néha jó felnézni az égre és a csillagok láttán legondolkodni valamin.
6/10 zekk5 válasza:
attól függ láttam már csillagokat pofontól, mikor kis lábujjal elrúgtam a fotelsarkát és még hányás közben is egyiket sem találtam túl romantikusnak. üdv ZEKK.
7/10 anonim válasza:
imádom nézni a csillagokat, de inkább egyedül... no nem baj ha van mellettem egy nyenyere :D mert tud egy olyan meghitt pillanatot adni de ez csak a filmek miatt van... (szerintem)
8/10 Tojasleves válasza:
A csillagok nem túl romantikusak, hanem inkább izzó gázgömbök. Ha egyik csillag odamegy a másikhoz, nem moziba hívja, hanem inkább fortyogva, elnyeli. Meg amúgy is olyan messze vannak egymástól nagyon ritka a találkozás. A csillagok mogorva remeték.
9/10 anonim válasza:
Inkább a holdat, de azt is csak nyári estéken, ketesben valakivel, egy padról, vagy valami várostól távoli helyről a természet lágyölén.
10/10 anonim válasza:
szeretem ha csillagos az ég, olyankor bármi bajom van, csak felnézek, és mindig úgy érzem van még remény
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!